به گزارش خبرنگار مهر، موسی دادی زاده سرخائی ظهر سه شنبه در اولین نشست خبری طرح داناب استان هرمزگان اظهار داشت: با تصویب سند تحول نظام تعلیم و تربیت برخی راهکارها ومأموریتهای آموزش و پرورش نسبت به زمان گذشته تغییر پیدا کرده است.
وی افزود: در سند تحول نظام تعلیم و تربیت بر تقویت و توسعه تعاملات این دستگاه با جامعه و سایر دانشگاهها و نهادها تأکید شده است. به عبارتی سند تحول نظام تعلیم و تربیت کشور آموزش و پرورش را مکلف کرده برای رسیدن به اهداف آموزشی، پرورشی و تربیتی خود از مشارکت دستگاهها و نهادهای کمک بگیرد.
دادی زاده با بیان اینکه نظام تعلیم و تربیت بر آموزش ساحتهای ششگانه در تربیت دانش آموزان تأکید میکند، اضافه کرد: طرح داناب بر پایه تربیت ساحت زیستی و بدنی بر آن است که چگونگی محافظت از محیط زیست و مکانی که در آن زندگی میکنم برای شهروندان آینده آموزش دهد. برای حفاظت از زیستگاه انسان و توجه به آب و نگهداشت آن از اهمیت بسزائی برخوردار است که برای تحقق این هرچه مطلوبتر این هدف، آموزش و پرورش با عقد تفاهم نامه با سایر نهادها و تعامل و ارتباط مناسب این فرهنگ سازی در نسل آینده کشور صورت پذیرد.
این مسئول ادامه داد: از طرفی آموزش و پرورش در ساحت علمی و فناورانه به دنبال آن است که دانش آموز بتواند با شناسایی الگوهای مختلف، روابط حاکم بین پدیدهها، بکارگیری از یافتههای متعدد و مطالعات پیرامونی بتواند دست به انجام پژوهش و تحقیق بزند.
دادی زاده تصریح کرد: این طرح در ساحت اعتقادی و مذهبی تلاش دارد که برمبنای دین مبین اسلام و مفاهیم دینی، حفاظت از موهبات الهی و عدم اسراف و توجه به صرفه جوئی را به دانش آموزان بیاموزد و آنها را با نحوه حفظ و محافظت آشنا سازد.
در سایت خبری بخوانید: مهم ترین اخبار فرهنگی و هنری جهان
مدیر کل آموزش و پرورش استان هرمزگان به تربیت بعد اجتماعی طرح داناب اشاره کرد و گفت: در ساحت اجتماعی به دنبال آن هستیم که دانش آموزان با مسئولیت اجتماعی خود نسبت به افراد و همچنین نسلهای آینده آشنا شوند.
وی افزود: طرح داناب که همان کمک دانش آموزان برای نجات آب میباشد قریب به هشت سال است که در استان هرمزگان اجرا میشود.
دادی زاده خاطر نشان کرد: در سال تحصیلی جاری، یک هزار و ۴۷۰ دانش آموز در قالب گروههای سه نفره در۶۸۹ مدرسه به عنوان ناجیان آب کار آموزش ۲۶ هزار دانش آموز پایههای هفتم تا یازدهم متوسطه را انجام میدهند.
این مسئول اهداف طرح داناب را در دو هدف دراز مدت و کوتاه مدت عنوان کرد و اظهار داشت: در اهداف کوتاه مدت مصرف بهینه آب به دانش آموزان و خانوادهها آموزش داده میشود که میزان اسراف و هدر رفت آب به حداقل ممکن برسد.
دادی زاده بیان داشت: در هدف دوم فرهنگ سازی در راستای مصرف بهینه آب بین دانش آموزان و خانوادهها را در جامعه دنبال میکنیم تا دانش آموزان به عنوان شهروندان آینده، آگاهیها و اطلاعات لازم را پیرامون حفظ و نگه داشت آب دریافت کنند و در زمینه مصرف بهینه آب اهتمام لازم را داشته باشند.