به گزارش خبرنگار مهر، علی ناصری صبح چهارشنبه در مراسم بزرگداشت هفته کتاب و کتابخوانی اظهارکرد: زیر ساختهای حوزه کتاب و کتابخوانی در خراسانجنوبی باید متناسب با سابقه فرهنگی و دانشگاهی بودن این منطقه باشد.
فرماندار بیرجند با بیان اینکه دیار خاوران همواره با نام معلمان برجسته شناخته شده است، بیان کرد: منطقهای که از نظر فرهنگی مدرسهای چون شوکتیه را در تاریخ خود دارد در حوزه کتاب و کتابخوانی نیز باید پیشتاز باشد.
ناصری با اشاره به اینکه در بیرجند نهایت تلاش خود را برای رونق کتابخانهها داشتهایم، افزود: در بیرجند طی سالهای اخیر کتابخانههای زیادی نوسازی و تعداد بیشتری نیز افتتاح شده است تا جوانان لذت کتابخواندن را بچشند.
وی گفت: کتاب خشت و زیربنای فرهنگ است و زمانی که فضای مجازی با کندی و قطعی مواجهه میشود این موضوع برای ما روشنتر میشود.
فرماندار بیرجند با تأکید بر اینکه در کشوهای پیشرفته کتاب جزء لاینفک زندگی روزمره مردم است، بیانکرد: برای تغذیه فکری هیچ چیزی سالمتر از کتاب وجود ندارد.
ناصری با اشاره به اینکه با یک برنامهریزی دقیق میتوان فرصت برای مطالعه در شبانهروز ایجادکرد، گفت: هر چند ما زیرساختهای بسیاری خوبی برای کتاب و مطالعه ایجاد کردهایم اما متأسفانه کتابخوان حرفهای وجود ندارد.
وی با تأکید بر اینکه باید کتابخانه را از قرائت خانه خارج کنیم، اظهارکرد: هر چند امروزه ابزارهای نوین چون کتابهای صوتی برای مطالعه ایجاد شده است ولی به نظر میرسد در دست گرفتن کتاب و مطالعه به شیوه سنتی لذت دیگری دارد.
فرماندار بیرجند یادآور شد: یک مرکز فرهنگی در شهر بیرجند برپایه کتاب و کتابخوانی با عنوان بنیاد و مرکز بیرجند شناسی با کمک شهرداری راهاندازی کنیم و اولین اتفاق آن نیز ضبط خاطرات پیشکسوتان این دیار خواهد بود.