قیمت های روز بازار
قیمت انواع گل در بازار

با پایان ماه محرم و صفر و شروع مراسم و مجالس تاحدودی تقاضا برای خرید گل در بازار افزایش یافته است.

قیمت رهن کامل آپارتمان در نقاط مختلف تهران

عربستان مقصر اصلی سقوط قیمت نفت است

ترامپ در روز پنجشنبه گفت:« عربستان سعودی_اگر روابطمان با این کشور خراب شود قیمت نفت سر به آسمان می گذارد. من آن را پایین نگه داشته ام. عربستان کمک کرد قیمت را پایین نگه دارم. در حال حاضر قیمت نفت نسبتا پایین است. من میخواهم پایینتر هم برود» .
قیمت نفت در هفته های اخیر واقعاً سقوط کرده و مطمئناً عربستان نقش زیادی در آن داشته است. طبق گزارشهای رسیده، تولید عربستان در این ماه به بالاترین رکورد 11 میلیون بشکه در روز رسید و ذخایر نفت جهان دوباره در حال افزایش هستند .
ولی ریاض مسلما ناراحت است که فریب ترامپ را خورده است دونالد ترامپ عربستان را قانع کرد که صادرات ایران به صفر می رسد. بنابراین عربستان برای جبران آن تولید را بالا برد .
آمریکا بعد با اعطای معافیت ها و اجازه به ایران برای ادامه صادرات نفت، بازار را شوکه کرد. ژاپن و کره جنوبی پس از توقف واردات نفت ایران قبل از آغاز تحریمها، حالا احتمالا در ژانویه خرید نفت از ایران را از سر میگیرند.
توقف سقوط قیمت نفت در گرو کاهش تولید اوپک است
درست پس از اعلام معافیتها، قیمت نفت شکسته شد. عربستان سعودی بلافاصله اعلام کرد که در دسامبر 500 هزار بشکه از تولید خود کم می کند . ترامپ از کاهش قیمت نفت راضی است. ولی مسلماً عربستان نیست. عربستان و متحدان غیر اوپک باید سریعاً اقدامی کنند و قیمت را بالا ببرند. بنابراین مشخص نیست که واشنگتن و ریاض اهداف مشترکی داشته باشند یا روابط نزدیکشان باعث کاهش نفت شده باشد . در واشنگتن عده ای عقیده دارند که آمریکا نیاز دارد برای حفظ این جریان نفت، عربستان را نزدیک به خود نگه دارد. ترامپ گفت اگر روابط بین آمریکا و عربستان خراب شود قیمت ها سر به فلک می گذارند. آمریکا دهه هاست روابط خوبی با عربستان دارد و تنها اخیراً بر سر مسئله قتل خاشقچی سیاست خارجی آمریکا در مورد این رابطه تردید کردهاست . ولی آمریکا در ماه اوت روزانه یک میلیون بشکه نفت از عربستان وارد کرده است که اهمیت چندانی ندارد. مقدار دقیق نفتی که آمریکا از عربستان وارد می کند هم چندان مهم نیست . اگر آمریکا واقعا رابطه اش با عربستان را به هم می زد چه می شد؟ اگر آمریکا بن سلمان را تنبیه می کرد چه میشد؟ یا اگر اتحادش با عربستان ضعیف میشد چه میشد؟ ترسی که از نظرات ترامپ برمی آید این است که عربستان صادراتش به آمریکا را محدود کند. یک سناریوی بی معنی.حتی اگر عربستان صادرات نفت آمریکا را محدود کند، جریان نفت جای دیگری خواهد رفت . نفت خام یک «کالای قابل تبدیل» است. یعنی بالاخره راه خود را به آمریکا پیدا میکند. اگر عربستان به جای آمریکا نفت خود را به چین بفروشد، جای نفت عراق به چین را میگیرد آن وقت نفت عراق به سمت آمریکا میرود و نتیجه نهایی فرقی نخواهد داشت . اگر عربستان تصمیم بگیرد در تلافی مجازات واشنگتن تولیدش را بسیار کاهش دهد چه میشود ؟ در حرف، شدنی است ولی در این صورت برای خود عربستان هم سخت خواهد شد. کاهش تولید و صادرات، فروش عربستان را کاهش میدهد. قیمت بالاتر پاسخ قویتر شیل آمریکا را به همراه خواهد داشت. قیمت بالا به ایران کمک میکند. قیمت بالا به آمریکا فشار می آورد تا معافیت های بیشتری از تحریم های ایران بدهد تا فشار بر بازار کم شود.همه اینها برای عربستان منفی هستند . ترامپ گفت:« من نمی گویم یک کشوری صدها میلیارد دلار خرج میکند و به من کمک کرده قیمت نفت را پایین نگه دارم تا به 100 دلار و 150 دلار در هر بشکه نرسد. در حال حاضر ،قیمت نفت خوب است. من با رفتار احمقانه با عربستان اقتصاد دنیا را خراب نمی کنم. اقتصاد کشور خودم را هم خراب نمی کنم» . وی ادامه داد:« اگر می خواهید قیمت نفت به 150 دلار برسد_که روسیه می خواهد_کاری که باید کنید، خراب کردن رابطه ما با عربستان است» . عربستان به سلاح های آمریکا نیاز دارد و شرکت آرامکوی عربستان هم صاحب بزرگترین پالایشگاه نفتی در آمریکا است .
قیمت جدید انواع وَن در بازار تهران +جدول

کمبود نقدینگی و تحریم دلیل افزایش قیمت دارو در کشور

محمدحسین قربانی ظهر امروز در گفتوگو با خبرنگار فارس در رشت با اشاره به افزایش قیمت دارو در کشور اظهار کرد: یکی از مشکلات حوزه دارویی امروز فقدان نقدینگی در حوزه صنعت داروی کشور است.
عضو کمیسیون بهداشت و درمان مجلس شورای اسلامی با اشاره به انحراف در هزینه کرد نقدینگی کشور در حوزه دارو افزود: علاوه بر کمبود نقدینگی به نظر میرسد در صنعت داروسازی عدم هزینه کرد صحیح را نیز داشتهایم.
وی با بیان اینکه تحریمهای ظالمانه آمریکا علیه ایران نیز در افزایش قیمت دارو در بازار تأثیرگذار است تصریح کر: بسیاری از مواد اولیه و ضروری در صنعت داروسازی برای تولید در داخل از خارج وارد میشود که این موضوع نیز میتواند در افزایش قیمت دارو تأثیرگذار باشد.
نماینده مردم آستانهاشرفیه و بندر کیاشهر با تأکید بر اینکه باتدبیر، پشتکار و همت بالای مسئولان میتوان بر مشکلات حوزه دارو فائق آمد گفت: التهاب بازار دارو نیازمند تدبیر و همت میدانی مسئولان کشور در حوزه بهداشت و درمان است.
عضو مجمع نمایندگان گیلان با بیان اینکه مدیریت صحیح بازار ارز و هزینه کرد آن در خرید ملزومات مصرفی صنعت دارو میتواند در کاهش قیمت و افزایش دسترسی مردم تأثیرگذار باشد خاطرنشان کرد: فضای داروی کشور در پی نشست اخیر سران قوا و تفویض برخی اختیارات به دولت کمکم رو به بهبود حرکت میکند و ما امیدواریم علاوه بر حفظ کیفیت، قیمت دارو نیز کاهش پیدا کند.
قیمت پژو 206 تیپ 2 افزایش یافت

گروه صنعتی ایران خودرو بهتازگی قیمت پژو ۲۰۶ تیپ ۲ را افزایش داده است و مشتریان از این پس باید این خودرو را با قیمت جدید کارخانه خریداری کنند. طبق جدیدترین دعوتنامه صادرشده ایران خودرو، قیمت هاچبک پژو ۲۰۶ تیپ ۲ بهصورت رسمی ۵۷ میلیون تومان اعلام شده است و مشتریان باید بر مبنای این مبلغ تکمیل وجه خود را انجام دهند. پیش از این قیمت این خودرو ۳۶ میلیون و ۲۸۰ هزار تومان بود؛ بنابراین افزایش قیمت بیش از ۲۰ میلیون تومانی برای پژو ۲۰۶ تیپ ۲ اتفاق افتاده است. انتشار دعوتنامه جدید ایران خودرو برای پژو ۲۰۶ و نحوهی پاسخگویی برخی نمایندگیها، حاشیههای زیادی ایجاد کرد.

مدتی قبل بر خلاف تصور عموم، ایران خودرو قیمت پژو ۲۰۷i صندوقدار اتوماتیک را بیش از ۱۰۰ میلیون تومان اعلام کرد و بهنظر میرسد که موج افزایش قیمتها به خودروهای ارزانتر این شرکت هم رسیده است. با اعلام قیمت ۵۷ میلیون تومانی برای پژو ۲۰۶ تیپ ۲، مشخص میشود که در آیندهی نزدیک قیمت کارخانهای پژو ۲۰۶ تیپ ۵ هم بیش از ۶۵ میلیون تومان خواهد بود. همچنین پژو ۲۰۷i دندهای و اتوماتیک و پژو ۲۰۶ صندوقدار نیز به همین میزان در هفتههای آینده افزایش قیمت را تجربه میکنند.
با توجه به میزان افزایش قیمت و قیمت قبلی ایران خودرو برای پژو ۲۰۶ تیپ ۲، به این نکته پی میبریم که افزایش قیمت بیش از ۵۷ درصد برای آن اعمال شده است. البته احتمال میرود که این ضریب برای قیمت کارخانه سایر محصولات ایران خودرو هم اعمال شود.

هماکنون ایران خودرو واکنش صریحی نسبت به این اطلاعیه نشان نداده است و برخی از نمایندگیهای فروش و کارشناسها احتمال میدهند که بهزودی این افزایش قیمت مانند پیشفروش هایما، آریسان و سایر محصولات لغو شود. اما بدیهی بهنظر میرسد که طبق گفتهی پیشین مدافعان افزایش قیمت ۶۰ درصدی خودرو، احتمالاً ایران خودرو هم مبنای قیمتهای جدید خود را در این محدوده تعیین کرده است.
اتفاقات عجیب در بازار لوازم خانگی/ قیمت لوازم خارجی ۲ برابر و ایرانی ۳ برابر شد

یکی از این اتفاقات در بازار لوازم خانگی افتاد؛ آنجایی که به گفته برخی از فروشندگان لوازم خانگی در بازار، رشد قیمتی لوازم خانگی ایرانی که قطعاً تاثیر ارز در قیمتگذاری آن به مراتب کمتر از لوازم خانگی خارجی وارداتی است، بیشتر از قیمت لوازم خانگی خارجی است.
رکود در بازار لوازم خانگی امینحضور/ از بسته شدن نمایندگی فروش بوش تا جمع شدن کاسبی مغازههای جزء
بازار امین حضور را شاید بتوان بازار اصلی لوازم خانگی در تهران نامید؛ بازاری که نوسانات قیمت ارز در ماههای اخیر و ممنوعیت واردات لوازم خانگی در کشور از اوایل سال جاری، قیمت لوازم خانگی را به شدت تحت تاثیر قرار داده تا جاییکه برخی از مغازهدارن و کسبه این بازار، مدعیاند به واسطه افزایش قیمت لوازم خانگی و کاهش قدرت خرید مردم از یک سو، و از سوی دیگر نبود کالا به دلیل ممنوعیت واردات، بازار لوازم خانگی به قدری کساد و راکد شده که تعداد قابل توجهی از مغازهدارها و حتی نمایندگیهای لوازم خانگی در سه راه امین حضور مجبور به بستن مغازههای خود شدهاند. این موضوع را خیلی از کسبه این بازار میگویند و یکی یکی آدرس مغازههایی را که در همین مدت بستهاند نشان میدهند؛ از نمایندگی بزرگ بوش تا مغازههای کوچکتر که نتوانستهاند در این وضعیت دوام بیاورند. یکی یکی پاساژهایی را نشان میدهند که فقط مغازههای جلویی آنها باز است و مابقی بسته شده و در این شرایط وضعیت کاسبهایی که مغازههایشان اجاره است از همه بدتر.
وقتی جنس در بازار نیست، قیمت واحد هم وجود ندارد
یکی از نمایندگیهای فروش لوازم خانگی خارجی میگوید: اوضاع بازار لوازم خانگی به قدری خراب است که هم مشتریهای ما به دلیل نوسانات قیمتی و هم بخاطر کاهش توان خرید، تمایلی به خرید ندارند؛ مثلا ماشین لباسشویی را در همین مدت از 3 میلیون تومان به 7 میلیون تومان رسید یا بفروشیم. یا ظرفشویی که تا یک ماه پیش 4 میلیون و 800 هزار تومان بود، الان 9 میلیون قیمت خورده؛ خب در این شرایط اوضاع ما چطور باید باشد؟ بیشتر از 10 روز است که ما هیچ جنسی را فاکتور نکردیم.
او میگوید: این وضعیت برای ما هم عذاب آور است چون 80 درصد مشتریهای ما خانوادههایی هستند که برای تامین جهیزیه و لوازم اولیه زندگیشان به بازار آمدهاند ولی وقتی قیمتها را میبینند دست خالی از مغازه بیرون میروند؛ جالب اینجاست که اغلب تصور میکنند مغازهدارها قیمت را بالا میبرند و میگویند چطور وقتی قیمت دلار بالا میرود شما قیمتها را بالا میبرید ولی حالا که پایین آمده، قیمتها کم نمیشود؟ در حالی که در بازار لوازم خانگی خارجی، عمده افزایش قیمتها به دلیل ممنوعیت واردات لوازم خانگی و نبود جنس در بازار است. الان فروشندهای که جنس خارجی میفروشد، موجودی انبارش را میفروشد؛ برای همین هم هست که نه تنها قیمت یک جنس از یک برند در تهران و شهرستان متفاوت است بلکه در همین بازار هم مغازه به مغازه، قیمت یک جنس متفاوت است.
دوربین مخفی تسنیم| حکومت خودمختار در بازار لوازم خانگی/مردمِ بیچاره و مسئولانِ بیعار افزایش 140 تا 300 درصدی قیمت لوازم خانگی در بازار/خبری از نظارت نیست فاز جدید افزایش قیمت لوازم خانگی/ یخچال 5میلیونی به 11میلیون تومان رسید
بازار لوازم خانگی ایرانی بدتر از لوازم خانگی خارجی/ قیمت لوازم خانگی ایرانی 3 برابر شد
اما ماجرای بازار لوازم خانگی منحصر به لوازم خانگی خارجی نیست و اوضاع در بازار لوازم خانگی بدتر از خارجیها است؛ یکی از کسبه این بازار میگوید: نوسان قیمت لوازم خانگی داخلی اگر بیشتر از خارجیها نباشد کمتر نیست؛ چون به گفته خودشان، لوازم و قطعات اجناس آن ها هم از خارج وارد میشود و در ایران فقط مونتاژ میشود. اکثر قطعات لوازم خانگی ایرانی هم چینی است و مثلاً یخچالی که حدود یک میلیون و 100 هزار تومان بود الان بیش از 3 میلیون تومان شده.
او که مدعی است 30 سال است در بازار امین حضور کار کرده و حالا فقط لوازم خانگی ایرانی در مغازهاش دارد میگوید: قیمت لوازم خانگی ایرانی در بازار به نسبت سال گذشته تقریباً 3 برابر شده است. یک روز کارخانه میگوید ورق گران شده، یک روز قیمت مواد پتروشیمی بالا رفته و یک روز میگویند رنگ نداریم. این تازه منهای کمپروسور و الایدی و قطعاتی است که از خارج کشور وارد میشود.
شرکتهای ایرانی تولیدکننده لوازم خانگی هر هفته قیمتها را بالا میبرند
اصلا هیچ نشانهای از پایین آمدن قیمت در بازار نیست؛ حتی در این چند وقت که قیمت دلار پایین آمده، لوازم خانگی ایرانی برعکس عمل کرده اند و افزایش قیمت داشتهاند و شاید در همین چند هفته 10 تا 15 درصد قیمت لوازم خانگی ایرانی گرانتر شد.
وضعیت بازار به قدری بد است و فروش به اندازهای پایین آمده که ما به جای سود 10 درصدی که مصوب اتحادیه است، مجبوریم اجناسمان را با سود 2 تا 3 درصدی بفروشیم چون در این شرایط، بازار کشش سود بیشتر را ندارد و مشتریها همین مقدار هم توان خرید ندارند.
من به عنوان کاسب جزء این بازار سال پیش حداقل در هفته 20 قلم جنس فاکتور میکردم ولی الان در ماه 10 قلم فروش هم نداریم.
یکی دیگر از ایرانی فروشهای بازار امین حضور که دل پری از شرکتهای تولیدکننده ایرانی دارد میگوید: نوسان قیمت شرکتهای داخلی به قدری زیاد است که اصلا قابل پیش بینی نیست؛ در این مدت شرکتهای تولید لوازم خانگی تقریباً هر هفته افزایش قیمت داشتهاند و این در حالی است که ما و فروشندههای لوازم خانگی داخلی بارها برای فروش جنسی که قیمتش به یکباره و بدون اطلاع بالا رفته، ضرر کردهایم و هیچ کس هم جوابگو نیست.
اختلاف قیمت لوازم خانگی ایرانی و خارجی تنها 4 درصد است/ ترفند شرکتهای ایرانی برای سود بیشتر/ هیچ نظارتی بر تولیدکنندههای داخلی نیست
او میگوید: دو هفته پیش همه برندهای معروف ایرانی قیمتشان را 15 تا 20 درصد افزایش دادند؛ حالا نگاه کنید من و امثال من که جنس را با قیمت قبلی فروختیم و حالا مجبوریم برای خرید همان جنس 20 درصد پول بیشتر بدهیم چقدر ضرر میکنیم. جالب این است که هیچ نظارتی بر شرکتهای داخلی وجود ندارد و در برخی لوازم خانگی بزرگ مثل لباسشویی، توان قیمت جنس ایرانی و خارجی تنها 200 هزار تومان است؛ خب وقتی مشتری میبیند لباسشویی ایرانی 5 میلیون است و مشابه کرهای آن 5 میلیون و 200 هزار تومان، چرا باید جنس ایرانی بخرد؟ خب معلوم است این قیمتها اصلا معقول نیست.
او با گلایه از نبود نظارت بر شرکتهای ایرانی در بحث هزینههای تولید و نحوه توزیع محصولاتشان میگوید: از یک طرف افزایش قیمتها در مورد لوازم خانگی ایرانی غیرمنطقی است و اساساً با توجه به سهم ارزبری آنها نباید این میزان افزایش قیمت داشته باشند، از طرف دیگر در نحوه توزیع محصولات نیز این شرکتها ترفند خاصی را در پیش گرفته اند؛ شما به یکی از نمایندگیهای شرکتهای داخلی مراجعه کنید؛ وقتی جنسی را میخواهید میگویند موجودی نداریم ولی جالب اینجاست که همان جنس با همان برند و رنگ مورد نظر شما در بازار به وفور وجود دارد؛ این یعنی شرکت تولیدکننده برای اینکه بتواند سود بیشتری داشته باشد، به جای ارائه محصولش در نمایندگی با قیمت مصوب، آن را گرانتر به مغازهدار میدهد و همین میشود که شما آن جنس را در نمایندگی تولیدکنندهاش پیدا نمیکنید ولی در بازار چرا. این جنسها کجا رفته؟ چرا به نمایندگی خودش نمیدهد؟
نمایندگی فروش معروفترین برند کرهای لوازم خانگی: قیمتها به نسبت پارسال حداکثر دو برابر شده/ فروشمان یک دهم سال گذشته
مالک یکی از نمایندگیهای فروش معروفترین برند کرهای لوازم خانگی در بازار امینحضور با تاکید بر کم شدن توان و قدرت خرید مردم در ماههای اخیر میگوید: قطعا طی این مدت میزان فروش ما کم شده و این طبیعی است چون قدرت خرید مردم کاهش داشته است.
او میگوید: در این مدت به جرات میتوانم بگویم میزان فروش ما به نسبت سال گذشته، یک دهم شده و این در حالی است که میزان ورود کالا هم کم شده است. این در حالی است که قیمت کالاهای ما با توجه به افزایش قیمت ارز در این مدت، حداکثر دو برابر شد ولی بدلیل آنکه کالاهای ما مشمول تعرفه قیمتگذاری است و نظارت بسیار دقیقی در نحوه توزیع وجود دارد و سیاست شرکت، رساندن محصول به دست مصرفکننده واقعی است، قیمتهای ما نسبت به سایر کالاهای مشابه به مراتب رشد قیمت کمتری داشته است.