جدیدترین اخبار کاخ سفید
گزارش سنا: روسیه در تمام شبکههای اجتماعی به نفع ترامپ تبلیغ کرده است

- اخبار بین الملل -
به گزارش گروه بینالملل خبرگزاری تسنیم ، بر اساس تازهترین گزارش سنای آمریکا که یک نسخه از پیشنویس آن به دست روزنامه "واشنگتن پست" رسیده است، همکاران یک شرکت روسی با دقت بسیار حمایت از دونالد ترامپ در کارزار انتخاباتی را برنامهریزی کرده بودند.
به گزارش دویچهوله، همکاران این شرکت که "آژانس تحقیقاتی اینترنت" (Internet Research Agency) نام دارد و مقر آن در سنپترزبورگ است، نخست مشخصات و پروفایل و علائق کاربران آمریکایی در شبکههای اجتماعی مختلف را تهیه کردهاند و به طور هدفمند پستهای تبلیغاتی خود به سود ترامپ برای آنها ارسال میکردهاند.
قوه قضائیه ایالات متحده علیه شماری از همکاران این شرکت به اتهام تأثیرگذاری تبهکارانه بر انتخابات ریاست جمهوری این کشور اقامه دعوا کرده است.
این گزارش سنا مبتنی است بر یک پژوهش گسترده و بررسی میلیونها پست و پیام چندین سالهی کاربران در شبکههای مختلف اجتماعی تا اواسط سال 2017؛ دادههایی که شرکتهای فیسبوک، توییتر و گوگل در اختیار نویسندگان این پژوهش قرار دادهاند.
این گزارش از سوی پروژه تحقیقاتی "تبلیغات متکی بر کامپیوتر" دانشگاه آکسفورد و شرکت تحلیل شبکهای "گرافیکا" تهیه شده است.ادعای وزیر دفاع آمریکا درباره دخالت روسیه در انتخاباتترامپ انتشار اسناد مرتبط با تحقیقات درباره دخالت روسیه را به تعویق انداخت
این پژوهش نشانمیدهد که هدف از تمام تبلیغات روسها، حمایت از حزب جمهوریخواه، به ویژه پشتیبانی از دونالد ترامپ و ترغیب شهروندان برای انتخاب او بوده است. از سوی دیگر تلاش میشده با ارسال پیامهایی برای کاربران جبههی لیبرالهای مخالف ترامپ، در میان آنها سردرگمی و گمراهی ایجاد شود تا هواداران دموکراتها را از رفتن به پای صندوق رأی بازدارند.
کاخسفید: ترامپ به اردوغان نگفته گولن را تحویل آنکارا میدهد

به گزارش ایسنا، براساس گزارش خبرگزاری رویترز، یک مقام ارشد کاخ سفید اعلام کرد: در طول این دیدار دونالد ترامپ، رئیس جمهوری آمریکا متعهد نشده که گولن را به آنکارا تحویل دهد.
مقامات آنکارا گولن و شبکه وابسته وی را به طراحی کودتای نافرجام ۲۰۱۶ متهم میکنند.
ترکیه پس از وقوع این کودتا تاکنون به دنبال استرداد گولن است اما تاکنون پاسخ مثبت دریافت نکرده است.
اخیرا مولود چاووشاوغلو، وزیر خارجه ترکیه در دوحه اعلام کرد: دونالد ترامپ برای استرداد گولن کارهایی را انجام داده است. وی در فکر استرداد گولن است.
با این حال که گولن در حاضر در پنسیلوانیا اقامت دارد هر گونه دخالت در کودتای نافرجام ۲۰۱۶ را رد کرده است.
دستور ترامپ برای لغو اعطای پناهندگی به مهاجران غیر قانونی است


به گزارش گروه بینالملل خبرگزاری میزان، جمعی از مقامات رسمی و همچنین اعضای سابق حزب جمهوریخواه آمریکا با ارائه مستنداتی در دادگاه عالی این کشور دستور ترامپ مبنی بر لغو اعطای پناهندگی به مهاجران مکزیکی را محکوم و اعلام کردند که این دستور غیر قانونی است.
روز دوشنبه پایگاه خبری «بازفید» گزارش داد که تعدادی از وکلای حقوقی حزب جمهوریخواه با ارائه یادداشتی به دادگاه عالی آمریکا اعلام کردند که تلاش ترامپ برای بستن مرزهای آمریکا به روی پناهجویان غیر قانونی است.
این وکلا استدلال کردهاند که موضع دولت ترامپ درباره این موضوع که لغو پناهندگی را تحت قانون پناهندگی فدرال اجرا کند اشتباه است.
اوایل ماه نوامبر دولت آمریکا اجرای برنامه رد درخواست پناهندگی افرادی که از مرز مکزیک به طور غیر قانونی عبور کردهاند را آغاز کرد.
واشنگتن هدف از این اقدام را جلوگیری از ورود پناهجویان آمریکای مرکزی و مجبور کردن مکزیک برای پذیرش این پناهجویان غیر قانونی اعلام کرد.
پیش از این ترامپ دستور اجرایی جلوگیری از ورود موج جدیدی از پناهجویان به آمریکا را امضا کرده بود.
«جان تیگار»، قاضی منطقهای در ایالت سانفرانسیسکو ماه گذشته اجرای این قانون دولت ترامپ را به طور موقت لغو کرد.
گروههای مدافع مهاجران در آمریکا از دادگاه درخواست کرده بودند تا قوانین جدید دولت آمریکا را درباره محدودیت پذیرش مهاجر در مرزهای مکزیک فورا لغو کند.
سیاست های ترامپ مدیران شرکت های آمریکایی را شرمنده کرده است

به گزارش روز سه شنبه ایرنا به نقل از روزنامه واشنگتن پست، مدیران اجرایی شرکت های آمریکایی که در نشستی در دانشگاه ییل شرکت کرده بودند به شدت از دونالد ترامپ رئیس جمهوری این کشور به دلیل مدیریت امنیت ملی، تاکتیک های برخورد با متحدان و ارتباطات دیپلماتیک وی انتقاد داشتند.
جفری سوننفیلد دستیار ارشد رئیس این دانشگاه گفت که تغییر چشمگیری در رویکرد مدیران به سیاست های ترامپ دیده می شود. آن ها از روش ترامپ در موضوع هایی نظیر تجارت، برخورد با متحدان و رویکرد تفرقه گرایانه دولت وی نگران هستند.
براساس نظرسنجی که سوننفیلد انجام داده، سه چهارم مدیران شرکت های آمریکایی بر این باورند که ترامپ مدیریت تاثیرگذاری در موضوع امنیت ملی ندارد.
87 درصد این مدیران عقیده دارند که سبک ترامپ در مذاکرات سبب از دست رفتن اعتماد متحدان واشنگتن شده است.
همچنین 75 درصد مدیران شرکت ها گفتند که به دلیل پیام های دیپلماتیک خجالت آور ترامپ مدام مجبور به عذرخواهی از شرکای بین المللی خود هستند.
86 درصد 110 مدیری که در این نظرسنجی شرکت کردند، اظهار داشتند که بی ثباتی سیاسی در آمریکا و مناقشات تجاری که واشنگتن آغاز کرده، بزرگترین تهدید علیه بازارهای مالی این کشور است.
همچنین نیمی از شرکت کنندگان گفتند که اقتصاد آمریکا تا پایان سال 2019 وارد دوره ای از رکود خواهد شد.
این نظرسنجی بسیار مشابه نظرسنجی است که یک سال پیش در میان مدیران شرکت های آمریکایی انجام شد و نتایج آن نشان داد که چهار پنجم این مدیران تصویری را که ترامپ از آمریکا در جهان ارائه می دهد، شرم آور می دانند.
ترامپ از زمان به قدرت رسیدن از بسیاری از توافق های بین المللی نظیر برجام، توافق آب و هوایی پاریس و پیمان تجارت فراآتلانتیک خارج شده که انتقادات جهانی را در پی داشته است.
رئیس جمهوری آمریکا همچنین در رویکردی حمایت گرانه جنگی اقتصادی را با کشورهای مختلف به ویژه چین آغاز کرده که باعث نگرانی کارشناسان از بروز بحران در بازارهای جهانی شده است.
شبد**9416**1010
جزئیات دروغگویی مشاور پیشین ترامپ منتشر شد

به گزارش بامداد سه شنبه ایرنا به نقل از تارنمای خبری هیل، رابرت مولر بازپرس ویژه پرونده دخالت روسیه در انتخابات ریاست جمهوری سال 2016 آمریکا گزارشی جدید منتشر کرد که جزئیات دروغگویی مشاور پیشین ترامپ را افشا می کند.
«مایکل فلین» مشاور پیشین امنیت ملی دونالد ترامپ رئیس جمهوری آمریکا پیشتر اتهام دروغگویی به ماموران اداره تحقیقات فدرال (اف بی آی) را پذیرفته و حاضر به همکاری با مولر شده بود تا در حکم خود تخفیف بگیرد.
گزارش جدید مولر نشان می دهد که فلین درباره بی اطلاعی خود از اخراج دیپلمات های روس و بستن اماکن دیپلماتیک روسیه در آمریکا دروغ گفته است.
فلین به دروغ به ماموران اف بی آی گفته که در تماس تلفنی خود با «سرگئی کیسلیاک» سفیر وقت روسیه در واشنگتن از تحریم های پیش رو علیه مسکو خبر نداشته است.
براساس گزارش بازپرس ویژه، وی در این مکالمه از کیسلیاک خواسته بود که روسیه شدت واکنش به تحریم های اعلامی از سوی واشنگتن را تعدیل کند.
فلین همچنین پذیرفته که درباره درخواست خود از سفیر روسیه برای رای مخالف دادن به یک قطعنامه در شورای امنیت درباره شهرک سازی های رژیم صهیونیستی و یا به تاخیر انداختن آن دروغ گفته است.
وکلای فلین گفته بودند که ماموران اف بی آی سوالات را طوری از فلین پرسیده اند که وی را در تله بیاندازند، به همین دلیل دادگاهی که در حال رسیدگی به پرونده فلین است خواستار ارائه اسناد از سوی مولر شده بود.
مولر از دادگاه خواسته بود در حکم فلین به دلیل همکاری چشمگیر وی در راستای تحقیقات درباره تبانی ستاد تبلیغاتی ترامپ با روسیه تخفیف دهد، اما چندی بعد این خواسته خود را پس گرفت.
فلین که از آغاز ریاست جمهوری ترامپ به سمت مشاو رامنیت ملی منصوب شده بود، به دلیل ارتباط خود با مقام های روس مجبور شد یک ماه بعد استعفا دهد.
پرونده تحقیقات پیرامون دخالت ادعایی روسیه در انتخابات آمریکا و احتمال تبانی ستاد ترامپ با مسکو، رئیس جمهوری آمریکا را به شدت تحت فشار قرار داده و بارها صدای انتقاد او را در آورده است.
مولر تاکنون در جریان تحقیقات خود علیه برخی مشاوران و نزدیکان ترامپ از جمله فلین، پال مانافورت و مایکل کوهن و همچنین بیش از بیست تبعه روس اعلام جرم کرده است.
ترامپ انتظار داشت جف سشنز در زمانی که وزیر دادگستری بود به نفع وی در تحقیقات مولر دخالت کند، اما سشنز خود را از این پرونده کنار کشید. این شخص در نهایت اوایل ماه نوامبر به درخواست ترامپ از سمتش استعفا داد.
تحقیقات مولر به کاخ سفید نزدیک تر شده که این وضعیت با واکنش «رودی جولیانی» وکیل ترامپ روبرو شد. جولیانی امکان مصاحبه مولر با ترامپ را رد کرد و به شبکه فاکس نیوز گفت: برای انجام این کار باید از روی جسد من رد شد.
شبد**9416**9122