تحولات تازه در دنیای گوگل
گوگل در فرانسه ۵۰ میلیون یورو جریمه شد


کمیسیون حفاظت از اطلاعات و حریم خصوصی کاربران در فرانسه، شرکت آمریکایی گوگل را ۵۰ میلیون یورو جریمه کرد.
به گزارش ایسنا، هر چند که این نخستین باری نیست که گوگل به علت نقض برخی از قوانین وضع شده در منطقه یورو و اتحادیه اروپا جریمه شده است، فرانسه نخستین کشور اروپایی است که به صورت مستقل، این غول تکنولوژی امریکایی را تحت تاثیر عدم رعایت حفاظت از اطلاعات، حریم خصوصی و دادههای کاربران در این کشور به پرداخت جریمه نسبتا هنگفتی معادل ۵۰ میلیون یورو معادل ۵۷ میلیون دلار، محکوم کرده است.
بر اساس گزارشهای منتشر شده، این جریمه با استناد به قانون اتحادیه اروپا که از روز ۲۵ ماه مه سال ۲۰۱۸ میلادی اجرایی و اعمال شده است، صورت پذیرفته است. این قوانین امکان کنترل و نظارت بهتر به منظور حفاظت از اطلاعات شخصی کاربران را فراهم میکند. شرکتهای مربوطه در صورت نقض این قوانین، به میزان چهار درصد از درآمد کل آنها جریمه خواهند شد.
کمیسیون ملی انفورماتیک و آزادی اینترنت در فرانسه (CNIL) در این خصوص اعلام کرده است که گوگل به دلیل عدم شفافیت سازی و اطلاع رسانی ناکافی و عدم جلب رضایت کاربران فرانسوی برای شخصی سازی تبلیغات آنلاین و اینترنتی جریمه شده است.
بر اساس گزارش واشنگتن پست، چندی پیش بود که اتحادیه اروپا گوگل را به علت انحصارطلبی تجاری پنج میلیارد دلار جریمه کرد. مقامات اتحادیه اروپا در این زمینه اعلام کردند گوگل به منظور ارتقای محصولات، سرویسها و اپلیکیشن خود در کنار سیستمعامل اندروید، از استفاده آزادانه و منصفانه کاربران اینترنت از خدمات و سیستمهای عامل شرکتهای رقیب خود جلوگیری کرده است.
البته گوگل هم تنها شرکتی نبود که توسط اتحادیه اروپا جریمه شد بلکه شرکتهای دیگری همچون ایسوس، فیلیپس، دینون و مارانتز، و پایونیر نیز به علت رفتارهای ضدرقابتی و خودداری از تحویل موجودی به خرده فروشان آنلاینی که قصد ارائه محصولات تخفیفدار را داشتند، جریمه شده بودند.
آموزش استفاده از گوگل ترنسلیت و امکانات آن + فیلم آموزشی

حجم ویدیو: 4.51M | مدت زمان ویدیو: ۰۰:۰۰:۴۹
در این مطلب نحوه استفاده از گوگل ترنسلیت (Google Translate) را روی هر برنامه در سیستم عامل اندروید به شما آموزش میدهیم. گوگل اخیرا به منظور ایجاد تجربه کاربری بهتر و روانتر برای کاربران، قابلیت هایی را در بسیاری از برنامهها ایجاد کرده که میتواند برای کاربران بسیار مفیدباشد.
یکی از برنامه هایی که این کمپانی در سال گذشته میلادی به آن توجه خاصی داشته، اپلیکیشن مترجم گوگل یا همان گوگل ترنسلیت است. این برنامه میتواند بیش از ۱۰۳ زبان مختلف دنیا را از جمله زبانهای آفریقایی، آلبانی، عربی و زولویی را ترجمه کند. همچنین کاربران میتوانند ترجمه ۵۹ زبان زنده دنیا را بدون اتصال به اینترنت در اختیار داشته باشند. همچنین قابلیت استفاده آفلاین از گوگل ترنسلیت برای ۵۹ زبان زنده دنیا در اختیار کاربران قرار دارد.آموزش گوگل ترنسلیت
این برنامه همچنین از دوربین قرار گرفته روی گوشیهای هوشمند برای ترجمه متن در ۳۸ زبان زنده دنیا پشتیانی و استفاده میکند. برای انجام این کار کافی است دوربین گوشی خودتان را روی کلماتی که میخواهید ترجمه کنید، قرار دهید. در لحظه، کلمات برای شما ترجمه میشوند. با این حال، میتوانید به روش دیگری هم عمل کنید، اگر یک عکس با کیفیت بالا از متن تهیه کنید، برنامه گوگل ترنسلیت آنرا برای شما ترجمه میکند. لازم به ذکر است که شما میتوانید این کار را برای ۳۷ زبان زنده دنیا انجام دهید. مترجم گوگل هم چنین مجهز به امکان ویژه دیگری هم هست، به جای استفاده از صفحه کلید، میتوانید با استفاده از ادای کلمات به صورت گفتاری میتوانید ترجمه را در اختیار داشته باشید. این ویژگی برای ترجمه گفتار هم در ۳۲ زبان پشتیبانی میشود. گوگل ترنسلیت مجهز به امکان دیگری هست که میتواند برخی عبارات مورد نیاز شما را ذخیره کند و برای ترجمههای بعدی در اختیارتان قرار دهد.آموزش استفاده از گوگل ترنسلیت در سفر
گوگل ترنسلیت چگونه کار می کند؟
رایانهها از فرایندی به نام «ترجمه ماشین» استفاده میکنند که بر اساس الگوهای موجود میتوانند متنها را ترجمه نمایند. کامپیوتر با تجزیه و تحلیل میلیونها سند مختلف که قبلا توسط مترجمان انسانی ترجمه شده است، ترجمه متون را به انجام میرسانند. این متون ترجمه شده از کتابها، سازمانها مانند سازمان ملل و وب سایتهای مختلف سراسر جهان تهیه شده است. علاوه بر این، متن هایی هم به صورت الگویی برای ترجمه در اختیار رایانه قرار میگیرد که الگویی برای آن باشد. رایانه با توجه به الگوهایی که در اختیار دارد به ترجمه متن میپردازد. هنگامی که کامپیوتر الگویی را پیدا میکند، میتواند از این الگو برای ترجمه متون مشابه در آینده استفاده کند. هنگامی که این فرایند را چند بار تکرار میکند، با میلیاردها الگو روبرو خواهد شد.آموزش ترجمه با گوگل ترنسلیت در سیستم عامل اندروید
برای ترجمه کلمات و یا متون مختلف در با کمک اپلیکیشن گوگل ترنسلیت در سیستم عامل اندروید باید مراحل ذیل را طی کنید:برنامه گوگل ترنسلیت (Google Translator) را باز کنید.بیش از دو روش برای ترجمه متن وجود دارد.روش اول: بر روی آیکون دوربین ضربه بزنید و متن را جلوی دوربین بگیرید. ترجمه متن را در زمان واقعی روی صفحه نمایش مشاهده خواهید کرد.روش دوم: روی آیکون میکروفون ضربه بزنید و کلمه یا عبارت مورد نظرتان را بگویید تا ترجمه کند.روش سوم: روی آیکون squiggle ضربه بزنید و کلمه یا عبارتی را که میخواهید ترجمه کنید، بکشید.آموزش ترجمه با گوگل ترنسلیت در هر برنامهای
برای ترجمه کلمات و یا متون مختلف با کمک اپلیکیشن گوگل ترنسلیت در هر برنامه یا اپلیکیشن دیگری در سیستم عامل اندروید باید مراحل ذیل را طی کنید:برنامه گوگل ترنسلیت را باز کنید.بر روی سه خط افقی در سمت چپ بالای صفحه نمایش ضربه بزنید.به تنظیمات بروید. روی ترجمه یا Translate ضربه بزنید. کادر یا باکس مربوطه را انتخاب کنید تا برای ترجمه فعال شود.اکنون میتوانید هر برنامه دیگری را باز کنید. روی بعضی از متنها ضربه بزنید و نگه دارید تا آن راهای لایت کنید.اکنون روی آیکون گوگل ترنسلیت که روی صفحه نمایش دیده میشود، ضربه بزنید تا متنهای لایت شده را ترجمه کند.
امروزه مترجمهای بسیار زیادی نظیر گوگل ترنسلیت، مترجم بینگ و حتی نمونههای بومی نظیر مترجم فرازین در حال فعالیت هستند.
با توجه به اهمیت بالای آشنایی با زبانهای جهانی هر فردی حتما نیاز به انتخاب یک مترجم کامل و عالی دارد.
تجهیز دیتاسنتر گوگل به پنلهای خورشیدی

دیتاسنتر جدید گوگل صددرصد انرژی خود را از انرژی تجدیدپذیر خورشید دریافت خواهد کرد. برای رسیدن به چنین هدفی، گوگل باید هزینه بالایی داشته باشد. به همین خاطر مدیریت گوگل با ایالت تنسی قراردادی چند ساله امضا کرده است. در این قرارداد ذکر شده که گوگل چند مزرعه خورشیدی تازه را خریداری خواهد کرد. همچنین ۶/ ۱ میلیون پنل خورشیدی نصب خواهد شد که در مجموع ۴۱۳ مگاوات انرژی تولید خواهد شد. تنها دو مزرعه تازه گوگل امکان تولید ۱۵۰ مگاوات به تنهایی را دارند. این دو مزرعه جزو بزرگترین مزرعههای خورشیدی ایالت تنسی خواهند بود. همچنین این مزارع بزرگترین مزارع خورشیدی خود گوگل خواهند بود. این برنامه تنها مختص دیتاسنتر جدید گوگل نیست و این شرکت از ۲۰۱۶ برنامه جامعی برای حذف کربن و استفاده از انرژی کربن ترتیب دیده است. بر اساس این برنامه، تمامی دیتاسنترهای شرکت باید ۲۴ ساعت هفته از انرژی تجدیدپذیر استفاده کنند. این شرکت سال ۲۰۱۷ در تلاش بود تا به این هدف برسد، اما برنامه شرکت کامل نشد. بر اساس گزارشی که گوگل در سال ۲۰۱۸ منتشر کرد، فعلا تمامی دیتاسنترهای این شرکت در فنلاند، هلند، تایوان، کارولینا شمالی و آیووا بدون استفاده از کربن هستند.
هشدار سرعت گوگلمپ

این گزارشها از شهرهایی مانند نیویورک، لسآنجلس و مینهسوتا نیز اعلام شده است. البته احتمال میدهیم که پوشش این قابلیت در دیگر نقاط نیز امکانپذیر شده ولی هنوز گزارش خاصی از دسترسی به آن منتشر نشده باشد. از آنجاییکه هنوزهیچ آپدیتی برای گوگلمپ عرضه نشده، پیشبینی میشود که قابلیت هشدار سرعت گوگلمپ از راه سرورهای شبکه به این برنامه اضافه شده باشد. اگر احیانا شما از این قابلیت در گوگلمپ خود بهره بردهاید، نظرات خود را درباره ویژگی هشدار سرعت گوگلمپ با ما به اشتراک بگذارید. ظاهرا در این قابلیت، با گذر از سرعت بیش از حد خودرو، تنها به راننده هشدار داده میشود و راننده خودمختار است که برای کمکردن سرعت خودرو اقدام کند. گوگل قبلا در نسخه بهروزرسانی قبلی این برنامه، قابلیت تشخیص دوربینهای کنترل سرعت مخفی در مسیرها را اضافه کرده است و با اضافه شدن این قابلیت جدید، عملا نباید پلیس شما را با عنوان تخلف از سرعت مجاز جریمه کند!