آشپزی

آخرین خبرآخرین خبر3 هفته قبل
این کیفیتی است که آشپزی ایرانی را بطور کلی از آشپزی سایر ملل ممتاز می‌کند. درباره تاریخ آشپزی ایران قدیمی‌ترین اشارات به افسانه‌هایی از زمان ضحاک آغاز شده است و البته قبل از آن در تاریخ افسانه‌ای هنر آشپزی را مربوط به دیوها می‌دانستند. اما قدیمی‌ترین دست نوشته‌های بجا مانده درباره تاریخ آشپزی ایرانی در زمان ساسانیان می‌باشد. در زبان پهلوی «خوالیگری» به معنای آشپزی آمده است که مهم‌ترین نثر بجا مانده درباره آشپزی ایرانی «رساله خسرو و ریدگ» می‌باشد. نکته جالب درباره تاریخ آشپزی ایران در این است که بسیاری از مکاتب آشپزی، دستورات و اصلاحات آشپزی عربی و کشورهای فلات ایران از مکتب آشپزی ایران وام گرفته شده است.

مسابقه آشپزی در کره شمالی

7+
برترین‌هابرترین‌ها1 ماه قبل
رکنارکنا4 هفته قبل
زردچوبه از ادویه‌های شناخته شده و پرمصرف است که علاوه بر ویژگی طعم‌دهندگی مطلوب به مواد غذایی دارای خواص ضد التهابی نیز هست. کمک به کاهش وزنبررسی‌های انجام شده نشان می‌دهد ترکیب «کورکومین» به کاهش التهاب در پانکراس، سلول‌های ماهیچه و چربی کمک می‌کند. درحالیکه در بیشتر این بررسی‌ها موش‌ها مورد آزمایش قرار گرفته‌اند در سال ۲۰۱۵ مطالعه‌ای روی ۴۴ انسان انجام گرفت که حاکی از تاثیر این ماده در کاهش وزن افراد در دوره‌ای دو ماهه بوده است. در مطالعه‌ای که در سال ۲۰۱۶ انجام گرفت مشاهده شد ترکیب کورکومین درد‌های ناشی از آرتروز را کاهش می‌دهد. همچنین تاثیر آن در کاهش درد، عملکرد جسمی و بهبود کیفیت زندگی مبتلایان به آرتروز در بسیاری از بررسی‌ها مورد تاکید قرار گرفته است.

شش ترفند مخصوص برای آشپزی آسان

تابناکتابناک2 هفته قبل
در این ویدیو ترفندهایی را فرا خواهید گرفت که کار شما در آشپزخانه را راحت‌تر خواهد کرد و باعث جلوگیری از اتلاف وقت شما خواهند شد. ترفندهایی از قبیل نحوه تشخیص تخم‌مرغ تازه از کهنه، پوست کندن زنجبیل به بهترین شکل، درست کردن سس مایونز در خانه، جلوگیری از تکان خوردن تخته گوشت هنگام کار، نرم کردن کره و آب‌پز کردن تخم‌مرغ بدون پوسته به بهترین را می‌توانید با زیرنویس فارسی در ویدیو تابناک ببینیدو

خلاقیت هایی برای راحتی در آشپزی

آخرین خبرآخرین خبر2 هفته قبل

(تصاویر) مسابقه آشپزی در کره شمالی

19+
فراروفرارو1 ماه قبل
مهرمهر1 ماه قبل
شورای فرهنگی بریتانیا اعلام کرد اعضای شورا آن زمان یکی از مقاله‌های جورج اورول را بدون مطالعه دقیق رد کردند و مانع انتشار آن شدند. در نامه عذرخواهی شورای فرهنگی به دلیل ایجاد موقعیتی نابخردانه درباره مقاله اورول، با عنوان «آشپزی بریتانیایی» عذرخواهی شده و توضیح داده می‌شود که که با وجود یک یا دو نقد جزیی، این متن واقعا عالی بود. وی افروده است هر کس طعم این غذاها را نچشیده باشد نمی‌تواند منصفانه در مورد آشپزی بریتانیا قضاوت کند. آلاسدیر دونالدسون، ویراستار ارشد شورای فرهنگی بریتانیا در ارزیابی اثر آقای اورول می‌گوید، این یک واقعیت است که هنر، موسیقی و دستاوردهای علمی بریتانیا بسیار معروف‌تر از آشپزی آن هستند ولی اورول در این اثر خود دفاع بسیار دقیق و درستی از آشپزی بریتانیا ارایه کرده است. متن کامل نامه شورای فرهنگی بریتانیا همراه یادداشت ویراستار متن آن زمان در اختیار عموم قرار گرفته است.
ایرناایرنا1 ماه قبل
ما نزدیک‌ترین برنامه به معروف‌ترین مسابقه آشپزی دنیا هستیم، جایگاهی که واقعا اتفاقی نیست و روی آن فکر شده است. دستپخت به کارگردانی سید وحید حسینی و گویندگی محسن سالاری با همکاری ۹ سرآشپز نمونه کشور و سه آشپز از فارغ التحصیلان مدارس آشپزی بین المللی به عنوان داور اجرا می‌شود. سید وحید حسینی بیش از ۱۴ سریال و ۲۰ فیلم تلویزیونی ساخته است و جوایزی از قبیل بهترین اثر از جشنواره ABU چین را در کارنامه دارد. یکی از کسانی که حضورش در برنامه دستپخت خیلی به چشم می‌آید، فرانسوا حسین است. او ۲۵ سال در زمینه آشپزی فعال بوده است و با رستوران‌های بزرگ اروپا ارتباط کاری دارد.
رکنارکنا1 ماه قبل
آشپزی یونانی ‌جز سالاد یونانی که در منوی بسیار از رستوران‌ها مشاهده می‌شود، کمتر شناخته‌شده است. سالاد رایجی را که به نام سالاد یونانی معروف شده است و مخلوطی از زیتون، گوجه‌فرنگی، خیار، پنیرفتا و زیتون است، خود یونانی‌ها سالاد کالاماتا یا سالاد دهکده می‌نامند. ۳- هنگام غذا خوردن برآن متمرکز شویدپس‌ازاینکه زمانی را صرف پختن غذا کردید، باید هنگام غذا خوردن توجه خود را منحصرا به غذا معطوف کنید. ۴- به سبزی‌های معطر روی آوریدسبزی‌های معطر در آشپزی یونانی بسیار قابل توجه است و تقریبا در همه غذاها به کار می‌رود، ازجمله سالاد سبزی‌های تازه. در آشپزی یونانی اجزای غذایی به میزان متعادل و به‌سادگی مصرف می‌شوند و سهم بیش‌ازحدی به هیچ‌کدامشان داده نمی‌شود.
رکنارکنا2 هفته قبل
۱ – حبوباتی، چون عدس، ماش، لوبیا و نخود را در مخلوط کن هرگز خرد نکنید، زیرا خرد کردن زیاد این مواد غذایی باعث از بین رفتن آنزیم و خاصیت غذایی آن‌ها می‌شود. ۹ – از آب لیموترش تازه جهت ضد عفونی کردن آب استفاده نمایید. ۱۱ – در غذا‌ها از آرد بیش از حد استفاده نکنید، چون غذا مزه آرد خام به خود میگرید. ۱۷ – برای جلوگیری از تغییر رنگ قارچ در سالاد‌ها، بعد از خرد کردن آن را در کمی آب لیموترش تازه نگه دارید. ۲۰ – برای رنگ کردن پودر نارگیل از آب چغندر، آب گوجه فرنگی، آب سبزیجات، آب هویج، آب پرتقال، آب زعفران و … استفاده کنید.
آخرین خبرآخرین خبر1 ماه قبل
فوت آشپزی/ چطور ماهی را سرخ کنیمپرشین وی/ وظایف هر خانم خانه داری بیشتر در آشپزخانه رقم میخورد که بخش شیرین این وظایف غذا کردن کردن با عشق برای اعضای خانواده است در کل انواع غذا‌های مختلفی برای درست کردن داریم مثلا: انواع پلو، انواع خورشت، انواع کوکو و… در این بین غذا خوشمزه ماهی است که در سرخ کردن ماهی باید نکاتی را رعایت کنیم و همچنین نکات مهم آشپزی را بدانیم تا غذای لذیذ ماهی را خوشمزه‌تر درست کنیم مثل ماهی شکم پر که در ادامه بخوانیدسالم‌ترین روش برای پخت غذا، روش آب پز کردن است. به جای سرخ کردن ماهی بهتر است ماهی را در فر بپزید. در صورتی که ناچار هستید غذای خود را سرخ کنید، باید از روغن مخصوص سرخ کردنی استفاده کنید. بعد از هر بار استفاده از روغن، نقطه‌ی دود آن پایین می‌آید و برای همین، روغنی برای چند بار سرخ کردن مناسب است که نقطه دود بالایی داشته باشد. روغن مناسب سرخ کردن ماهیروغنی برای چند بار سرخ کردن مناسب است که نقطه‌ی دود بالایی داشته باشد. نمک نقطه دود روغن را پایین می‌آورد و باعث می‌شود روغن زودتر تخریب شود. – همیشه اول روغن را ۸-۷ درجه بیشتر از حرارت سرخ کردن (۱۹۰ درجه سانتیگراد) داغ کنید، زیرا اضافه کردن غذا به روغن باعث می‌شود حرارت روغن چند درجه پایین بیاید.

پنج ترفند برتر برای راحتی کار در آشپزخانه

تابناکتابناک3 هفته قبل
مشکلات ساده‌ای مانند خرابی فندک گاز، سر رفتن شیر یا کثیف شدن کتاب آشپزی که مشغول استفاده از آن حین آشپزی هستید می‌تواند اعصاب‌خورد کن باشد اما با استفاده از ترفند‌های ساده‌ای می‌توان از این مشکلات اجتناب کرد. در این ویدیو با ۵ ترفند برتر برای راحتی کار در آشپزخانه آشنا شوید.
یورونیوزیورونیوز1 ماه قبل
شماری از پناهجویان، مهاجران و متقاضیان پناهندگی در لندن به ابتکار موسسۀ خیریۀ «Migrateful» یک کلاس آموزش آشپزی دایر کرده و در آنجا چگونگی پخت غذاهای خاورمیانه، آسیا و آمریکای جنوبی را به علاقمندان آموزش می‌دهند. با این روش، هم راهی برای سامان دادن به زندگی مهاجران و پناهجویان در لندن و تامین بخشی از هزینه‌های آنها پیدا شده و هم مهاجران بطور داوطلبانه کار در لندن را تجربه می‌کنند. این کلاس‌ها همچنین فرصتی است تا مهاجران بتوانند از طریق صحبت کردن با شاگردان، زبان انگلیسی خود را تقویت کنند. در این کلاس، آشپزهایی از سوریه، ایران، نیجریه، اتیوپی و کوبا نیز دیده می‌شوند. بیشتر بخوانید:
مهرمهر1 ماه قبل
به گزارش خبرگزاری مهر، مزدک راد ملکشاهی از برگزاری اولین رویداد شتاب آشپزی خبر داد و اظهار داشت: این رویداد با هدف اشتغال، کارآفرینی و معرفی غذاهای سنتی و محلی با رویکرد نوآوری در طبخ غذاهای کرمانشاهی برگزار می‌شود. وی افزود: رویداد آشپزی با محوریت غذاهای سنتی و محلی، شیرینی‌ها، دسرها و انواع سس‌ها برگزار می‌شود و شرکت در آن برای عموم علاقه‌مندان آزاد است. رئیس دانشگاه علمی کاربردی استان کرمانشاه بیان داشت: زمان ثبت نام در این رویداد از امروز ۲۴ بهمن لغایت ۱۴ اسفند ۹۷ است. وی تصریح کرد: علاقه‌مندان جهت ثبت نام باید به نشانی بلوار شهید بهشتی، چهارراه بسیج، کوچه شهید ابکایی، جنب سرپرستی بانک صادرات، واحد استانی دانشگاه علمی کاربردی کرمانشاه، دفتر اشتغال و کارآفرینی مراجعه کنند. راد ملکشاهی محورهای داوری را خلاقیت، سلامت غذایی، طعم ومزه عنوان کرد و گفت: رویداد شتاب آشپزی در تاریخ ۱۹ اسفند ماه سال جاری برگزار خواهد شد.
رکنارکنا2 روز قبل
گریل کردن: با این روش می‌توانید ماهی را بسته به ضخامتش در کوتاه‌ترین زمان ممکن آماده کنید. تغییرات رنگ پس از چند دقیقه رخ می‌دهد و مقداری از آب ماهی خارج می‌شود. ماهی آب‌پز: در این روش تکه‌های ماهی در تابه چیده شده و روی آنها آب ریخته می‌شود، در حدی که تنها روی ماهی را بپوشاند. در این روش ماهی با یک روش بسیار ملایم و بدون روغن و کالری اضافی در دمای ۸۲-۷۴ درجه سلسیوس پخته می‌شود. ماهی پخته شده با این روش می‌تواند با انواع سس‌ها، پنیر یا کره مصرف شود.

پنج اشتباه هنگام آشپزی با تابه‌ نچسب

تابناکتابناک2 هفته قبل
تابه‌های نچسب یکی از مهم‌ترین اسباب پخت و پز غذاها هستند. روکش نچسبی آن‌ها باعث می‌شود که کاربرد بسیار بالایی هنگام سرخ کردن غذاها داشته باشند. چون غذا به آن‌ها نمی‌چسبد شست و شوی آن‌ها راحت‌تر است. سطح حساس این نوع ظروف به راحتی آسیب می‌خورند و خاصیت نچسبی آن‌ها از بین می‌رود. در این ویدیو با ۵ اشتباه رایج هنگام استفاده از این ظروف آشنا شوید تا بتوانید با استفاده بهتر عمر این ظروف را افزایش دهید.
برترین‌هابرترین‌ها1 ماه قبل
خبرگزاری مهر: شورای فرهنگی بریتانیا از خالق «مزرعه حیوانات» که سال ۱۹۵۰ درگذشته برای رد کردن یک مقاله وی درباره غذا، رسما عذرخواهی کرد. شورای فرهنگی بریتانیا اعلام کرد اعضای شورا آن زمان یکی از مقاله‌های جورج اورول را بدون مطالعه دقیق رد کردند و مانع انتشار آن شدند. در نامه عذرخواهی شورای فرهنگی به دلیل ایجاد موقعیتی نابخردانه درباره مقاله اورول، با عنوان «آشپزی بریتانیایی» عذرخواهی شده و توضیح داده می‌شود که که با وجود یک یا دو نقد جزیی، این متن واقعا عالی بود. آلاسدیر دونالدسون، ویراستار ارشد شورای فرهنگی بریتانیا در ارزیابی اثر آقای اورول می‌گوید، این یک واقعیت است که هنر، موسیقی و دستاوردهای علمی بریتانیا بسیار معروف‌تر از آشپزی آن هستند ولی اورول در این اثر خود دفاع بسیار دقیق و درستی از آشپزی بریتانیا ارایه کرده است. متن کامل نامه شورای فرهنگی بریتانیا همراه یادداشت ویراستار متن آن زمان در اختیار عموم قرار گرفته است.
فارسفارس1 هفته قبل
بهاره محمدی - به گزارش خبرگزاری فارس، سپیده توکلی متولد ۱۱ اسفند ۱۳۶۷ است که در رشته دوومیدانی فعالیت می‌کند. من چون پرش ارتفاع کار می‌کردم و در بازی‌های آسیایی ۲۰۱۴ اینچئون رکورد پرش ارتفاع ایران را زدم از آن زمان این لقب مطرح شد. فارس: با سختی‌های زیادی راهی بازی‌های آسیایی ۲۰۱۸ جاکارتا شدی و دنبال طلبت از بازی‌های آسیایی اینچئون بودی. فارس: برنامه‌ات برای سال ۹۸ چیست؟ اردیبهشت ماه مسابقات آسیایی قطر را پیش رو داریم انتخابی آن از فروردین شروع می‌شود. اصلا آشپزی را دوست ندارم چون وقتی سر تمرین هستم به زور به خانه می‌رسم و نمی‌توانم آشپزی کنم.

در آشپزی از ترازوی دیجیتال استفاده کنیم یا پیمانه؟

تابناکتابناک4 هفته قبل
برای اندازه‌گیری مواد لازم دستورهای پخت کدام یک مناسب‌تر است؟ ترازو دیجیتال یا پیمانه‌های اندازه‌گیری؟ کدام یک راندمان و بازدهی بیشتری دارد و کدام یک زمان و زحمت کمتری نیاز دارد؟ در این ویدیو پاسخ این سوالات را خواهید یافت.
ایرناایرنا1 ماه قبل
به گزارش ایرنا، در این جشنواره که با حضور جمعی از مسوولان این شهرستان و با استقبال بسیار خوب بانوان مواجه شد، ۶۰ نفر از بانوان میاندوآبی هنر آشپزی خود را به نمایش گذاشتند. در پایان این جشنواره از نفرات اول تا سوم با اهدای لوح و جوایزی تقدیر شد. در حاشیه این جشنواره از تیم‌های برتر مسابقات والیبال جام فجر بانوان میاندوآب تجلیل شد. به گزارش ایرنا، همزمان با دهه مبارک فجر، ۸۵ طرح در زمینه‌های مختلف عمرانی و خدماتی در سطح میاندوآب با ۹۵۷ میلیارد ریال به بهره برداری رسید. همچنین به همین مناسبت ۶۵ برنامه ورزشی و فرهنگی نیز در این شهرستان برگزار شد.
آخرین خبرآخرین خبر3 هفته قبل
فوت آشپزی/ فوت و فن درست کردن سوپ جوبیتوته/ در این مطلب با فوت و فن درست کردن سوپ جو آشنا می‌شوید. * سوپ جو با آب مرغ خوشمزه‌‌تر می‌شود؛ چون آب مرغ بی‌ رنگ است برای سوپ جو سفید مناسب‌‌تر است. * برای پخت سوپ جو با شیر باید حتما شیر را گرم کنید چون اگر شیر سرد را در سوپ جو بریزید شیر می‌ برد ولی وقتی حرارت آن با سوپ جو برابر باشد دیگر سوپ جو بریده و اصطلاحا (بره بره) نمی‌شود. *اگر میخواهید سوپ جو با خامه داشته باشید بهتر است خامه را با کمی سوپ داغ مخلوط کرده و بعد به سوپ جو اضافه کنید. * برای نگهداری جو پخته می‌توانید آن را در بسته‌های کوچک در فریزر نگهداری کنید تا پختن سوپ جو زمان کمتری بگیرد.

آشپزی به شیوه‌ای متفاوت در ایستگاه فضایی بین‌المللی + فیلم

رکنارکنا1 ماه قبل
زندگی در فضای خارج از زمین به شیوه‌ای کاملا متفاوت است و برخی فضانوردان در ایستگاه فضایی بین المللی در حرکتی جالب اقدام به پختن پیتزا کردند که در فیلم ذیل مشاهده می‌کنید. اخبار ۲۴ ساعت گذشته رکنا را از دست ندهید
خبرآنلاینخبرآنلاین3 هفته قبل
من یک خانم هستم و مسائلی که مربوط به زنان است برایم اهمیت دارد و نمی‌توانم بی‌تفاوت از کنار آن بگذرم. من دغدغه خودم و زنان را داشتم به خاطر اینکه فکر می‌کنم زنان باید قدرتمند باشند، باید عزت نفس داشته باشند، توانایی داشته باشند و اگر نداشته باشند، نیمی از جامعه فلج می‌شود. ولی در تلویزیون به نظر می‌رسد نسبت به ساخت برنامه در حوزه زنان ترسی وجود دارد؟ ساختن برنامه‌هایی شبیه «آبان» در تلویزیون و برای زنان خیلی سخت است. اینجا باز هم مادر خانواده باید قوی‌تر باشد و باز هم از طرف خانواده و جامعه نیاز به کمک دارد. چون فکر می‌کردند آشپزی خانه، کار زن است و فقط شغل اینها آشپزی است.
مشرق‌نیوزمشرق‌نیوز2 روز قبل
به گزارش مشرق، هر سرآشپز خبره‌ای می‌داند، هرآنچه مربوط به غذا و آشپزی باشد با علم شیمی نیز سروکار دارد، چه با میزان PH غذا درگیر باشید، چه آنزیم‌ها و یا نوسانات دمایی در هنگام آشپزی. اما محققان راهی ساده را برای دستکاری نشاسته موجود در برنج و مقاوم‌سازی آن در برابر تجزیه و تبدیل شدن به قند یافته‌اند. پس از آن برنج را داخل آب ریخته و حرارت را کم کنید تا به آرامی بجوشد. در چنین شرایطی میزان کالری موجود در برنج ۵۰ تا ۶۰ درصد کاهش پیدا می‌کند. سرد کردن برنج برای ۱۲ ساعت نیز منجر به تشکیل پیوندهای هیدروژنی میان ترکیبات نشاسته‌ای به نام آمیلوزها درخارج از دانه‌های برنج می‌شود و درنهایت آنها را به نشاسته‌های غیرقابل هضم تبدیل می‌کند.

مهارت دیدنی یک آشپز با کارد و ساطور + ویدئو

اعتمادآنلایناعتمادآنلاین1 ماه قبل
مهارت دیدنی یک آشپز با کارد و ساطور + ویدئودر استان جینان چین، آشپزی به نام «هتن ژیائودو» تکنیک‌های استفاده از کارد خودش را به رخ می‌کشد. او این کار را با الهام از بارتندر‌ها انجام داده است.
آخرین خبرآخرین خبر4 هفته قبل
فوت آشپزی/ چگونه گوشت چرخ کرده را بسته بندی کنیمبیتوته/ اگر به دنبال راه هایی برای بسته بندی مواد غذایی برای فریز کردن آنها هستید، خواندن این چگونه را ادامه دهید تا راه صحیح بسته بندی گوشت چرخ کرده برای نگهداری در فریزر را بیاموزید. ۳گوشت چرخ کرده را داخل کیسه قرار دهید و با یک وردنه یا دست آن را پهن کنید. (این کار از یخ سوختگی مواد غذایی جلوگیری می‌کند). نکات و هشدارهایخ سوختگی تغییر بافت و رنگ سطح مواد غذایی یخ‌زده است که بر اثر تصعید بلورهای یخ به وجود می‌آید. مواد غذایی کهنه‌تر را جلو و بالای مواد غذایی دیگر بگذارید تا زودتر آنها را استفاده کنید.
آخرین خبرآخرین خبر3 هفته قبل
فوت آشپزی/ نکاتی برای خوشمزه و خوش طعم‌تر شدن خورش هابیتوته/ مهم‌ترین نکات در طبخ خورشت‌ها: ✅اگر آبلیمو در خورش جوش بخورد، زیبایی رنگ خورش را می‌گیرد. ✅ رب گوجه فرنگی را در روغن سرخ کنید و زمانی که خورش جا افتاد به آن اضافه کنید؛ این کارخورش راخوش رنگ می‌‏کند. ✅ برای اینکه خورش قیمه خوش طعم شود، لپه را ابتدا خیس کنید سپس همراه گوشت تفت دهید. سپس بامجان‌ها را داخل اب جوش بریزید و بعد از پنج دقیقه آبکش نمایید. نتیجه عالی است فقط یک قاشق روغن نیاز هست
ایرناایرنا2 هفته قبل
جنت دوست روز یکشنبه در گفت وگو با خبرنگار ایرنا در این زمینه توضیح داد: چند وقت پیش ایمیل دعوت برای شرکت در این گردهمایی توسط موسسه جهانی گورمند (Gourmand) که به عنوان اسکار آشپزی در عرصه بین الملل شناخته می‌شود دریافت کردیم. گورمند نام موسسه و مسابقه‌ای رایگان است که از سال ۱۹۹۵ در سطح جهان و توسط فرانسوی‌ها برگزار می‌شود. این مولف ایرانی کتاب‌های آشپزی توضیح داد: گردهمایی مذکور با حضور برترین آشپزهای جهان در سه سال اخیر که موفق به کسب رتبه شده‌اند برگزار می‌شود. وی ادامه داد: گورمند اعلام کرده است که کتاب‌های برگزیده من در این مراسم به عنوان رفرنس (منبع) دستورهای غذایی فارسی معرفی می‌شود. به گفته جنت دوست، نام نماینده ایران برای این گردهمایی در دو بخش فهرست استارها (ستاره‌ها) و نیز سرآشپزهای برتر جهانی قرار گرفته است و نمایندگان فرانسه، انگلیس و ایران در بخش ستاره‌های این رویداد جهانی شرکت دارند.
افکارنیوزافکارنیوز1 روز قبل
افکارنیوز، به گزارشهر سرآشپز خبره‌ای می‌داند، هرآنچه مربوط به غذا و آشپزی باشد با علم شیمی نیز سروکار دارد، چه با میزان PH غذا درگیر باشید، چه آنزیم‌ها و یا نوسانات دمایی در هنگام آشپزی. اما محققان راهی ساده را برای دستکاری نشاسته موجود در برنج و مقاوم‌سازی آن در برابر تجزیه و تبدیل شدن به قند یافته‌اند. پس از آن برنج را داخل آب ریخته و حرارت را کم کنید تا به آرامی بجوشد. در چنین شرایطی میزان کالری موجود در برنج ۵۰ تا ۶۰ درصد کاهش پیدا می‌کند. سرد کردن برنج برای ۱۲ ساعت نیز منجر به تشکیل پیوندهای هیدروژنی میان ترکیبات نشاسته‌ای به نام آمیلوزها درخارج از دانه‌های برنج می‌شود و درنهایت آنها را به نشاسته‌های غیرقابل هضم تبدیل می‌کند.

به انتهای لیست رسیدید

موضوع‌های مشابه

شگرد آشپزی
entrepreneur
آشپزی