به گزارش خبرنگار مهر، محمدباقر عالی عصر پنجشنبه در اجلاسیه هیئتهای اندیشهورز بسیج کارگران و کارخانههای کشور اظهار داشت: ارزش این قرارداد ۲۷۵ میلیون یورو بوده که ۱٫۴ میلیارد یورو افزایش مییابد.
وی با اشاره به وضعیت صنعت خودرو در کشور اضافه کرد: اکنون یک خودرو در انبارهای سایپا وجود ندارد و در انبارهای ایرانخودرو نیز این آمار تا پایان دیماه به صفر میرسد.
وی از نهضت ساخت داخل در صنعت خودرو کشور خبر داد و بیان کرد: این مهم بهعنوان یکی از برنامههای راهبردی وزارت صنعت، معدن و تجارت از اردیبهشت امسال بافرمان رهبر معظم انقلاب اسلامی آغازشده است.
رئیس سازمان گسترش و نوسازی صنایع ایران افزود: در همین راستا تاکنون قرارداد داخلی سازی قطعات، لوازم و تجهیزات مصرفی صنعت خودرو به ارزش ۲۷۵ میلیون یورو منعقدشده که البته مجموع هدفگذاری ما در صنعت خودرو درمجموع به ارزش ۱٫۴ میلیارد یورو است.
وی اذعان کرد: بر اساس این نهضت قرار است تا سال ۱۴۰۰ قطعات وارداتی صنعت کشور به ارزش ۱۰ میلیارد دلار داخلی سازی شود که مطالعه تمام فرآیندهای انجام این کار انجامشده و مشخصشده که در کجا احتیاج به سرمایهگذاری، دانش، تکنولوژی داریم.
به گزارش خبرنگار مهر، وحید تهمتن عصر پنجشنبه در جلسه مشترک «شورای برنامهریزی و توسعه هرمزگان» و «ستاد راهبری و مدیریت اقتصاد مقاومتی» اظهار کرد: استان هرمزگان تبدیل به یکی از استانهای صنعتی کشور شده است اما با توجه به رشد تولید در استان زیرساختهای هرمزگان رشد نکرده است.
وی عنوان کرد: باید توجه شود که هرمزگان چه میزان درآمدزایی دارد و چه میزان اعتبار به آن اختصاص مییابد.
رئیس خانه صنعت ومعدن هرمزگان ابراز داشت: بسیاری از مشکلات واحدهای شهرستان بندرعباس میتوانند در فرمانداری و اداره شهرستان بندرعباس حل شوند که به دلیل عدم وجود اداره شهرستانهای وزارت صنعت، معدن و تجارت این امر میسر نیست.
تهمتن تصریح کرد: سهم یارانههای بخش تولید که بنا بود به تولید کننده تخصیص داده شود غافل ماند.
تولید کننده خود باید خالق ثروت باشد اما واحدهایی برای مقابله با نوسانات ارزی و قیمتی و همچنین برای تامین سود اعتبارات به تامین مالی نیاز دارند.
وی با اشاره به میزبانی اخیر کشور ازبکستان از اجلاس نخست وزیران شانگهای، گفت: در دیدار مشترک با نخست وزیر ازبکستان بر توسعه همکاریها تاکید ویژه شد و امروز شاهد برگزاری سیزدهمین اجلاس همکاریهای مشترک ایران و ازبکستان هستیم.
وی افزود: نمایشگاه اختصاصی ایران در ازبکستان با مشارکت شرکتهای ایرانی زمینهای برای معرفی بخش کوچکی از توانمندیهای صنعتی و تولیدی کشورمان است.
رحمانی تصریح کرد: دولت جمهوری اسلامی ایران و وزارت صنعت، معدن و تجارت از گسترش این روابط به ویژه در حوزههای سرمایه گذاری در دو کشور ایران و ازبکستان به طور کامل حمایت میکند.
وی با اشاره به رشد قابل قبول روابط تجاری بین دو کشور تصریح کرد: منافع حاصله از گسترش این همکاریها برای ملتهای دو کشور نیز حائز اهمیت است.
وزیر صنعت، معدن و تجارت در پایان خاطرنشان کرد: ظرفیتهای بسیار زیادی برای توسعه همکاریهای دو کشور وجود دارد که باید فعال شوند و امیدوارم سیزدهمین اجلاس کمیسیون همکاریهای مشترک ایران و ازبکستان نقطه عطفی در توسعه همکاری تجاری، اقتصادی، گردشگری و سایر حوزههای دو طرف، برای سالهای پیش روی واقع شود.
به گفته دبیر اجرایی نمایشگاه تستا، مهمترین بخش این نمایشگاه، پیگیریهای پس از نمایشگاه است تا رسالت اصلی این رویداد، یعنی انعقاد قرارداد برای حمایت از فناوری ایرانی و باز شدن گرهای از صنعت صورت پذیرد.
به گفته دبیر اجرایی نمایشگاه تستا، امسال شاهد حضور صندوق نوآوری و شکوفایی، شهرداری تهران و صندوق حمایت از نوآوری و تحقیقات، وزارت صمت و وزارت دفاع و پشتیبانی در نمایشگاه استان در راستای ارایه نیازهای فناورانه و حضور فناوران خواهیم بود.
اعلام نیازهای فناورانه توسط شهرداریچینی فروشان عنوان کرد: پیش بینی شده شهرداری تهران در قالب ۶ حوزه معاونت خود در فضایی حدود ۵۰۰ متر مربع در نمایشگاه حضور بیابد.
حضور صندوق نوآوری و شکوفایی با رویکرد ارایه تسهیلاتچینی فروشان در ادامه با اشاره به حضور صندوق نوآوری و شکوفایی در نمایشگاه تستا گفت: این صندوق نیز با رویکرد ارائه تسهیلات و مشوقها، ارائه نیازمندیهای فناورانه حاصل از رویدادهای برگزار شده (تقریبا ۳۰ شرکت)، برگزاری رویدادهای Reverse pitch (برگزاری ۶ رویداد)، در نمایشگاه تستا حضور مییابد.
چینی فروشان افزود: در نظر گرفتن تسهیلات و مشوقهای ویژه نمایشگاه جهت ارائه به طرفین عرضه و تقاضا و در نظر گرفتن فضای مذاکرات B۲B و انعقاد قراردادها از ویژگیهای دومین نمایشگاه تستا هستند.
برگزاری دومین نمایشگاه تستادر هفته پژوهشوی با اشاره به دومین سال برگزاری نمایشگاه تستا تاکید کرد: این نمایشگاه با هدف شناسایی نیازهای پژوهشی و فناورانه، بسترسازی برای تجاری سازی یافتههای پژوهشی و فناوریهای توسعه یافته و همچنین برقراری ارتباط سازنده میان بخش عرضه و تقاضای فناوری نیز برای دومین دوره برگزار میشود.
به گفته دبیر اجرایی نمایشگاه تستا، امسال شاهد حضور صندوق نوآوری و شکوفایی، شهرداری تهران و صندوق حمایت از نوآوری و تحقیقات، وزارت صمت و وزارت دفاع و پشتیبانی در نمایشگاه استان در راستای ارایه نیازهای فناورانه و حضور فناوران خواهیم بود.
اعلام نیازهای فناورانه توسط شهرداریچینی فروشان عنوان کرد: پیش بینی شده شهرداری تهران در قالب ۶ حوزه معاونت خود در فضایی حدود ۵۰۰ متر مربع در نمایشگاه حضور بیابد.
حضور صندوق نوآوری و شکوفایی با رویکرد ارایه تسهیلاتچینی فروشان در ادامه با اشاره به حضور صندوق نوآوری و شکوفایی در نمایشگاه تستا گفت: این صندوق نیز با رویکرد ارائه تسهیلات و مشوقها، ارائه نیازمندیهای فناورانه حاصل از رویدادهای برگزار شده (تقریبا ۳۰ شرکت)، برگزاری رویدادهای Reverse pitch (برگزاری ۶ رویداد)، در نمایشگاه تستا حضور مییابد.
چینی فروشان افزود: در نظر گرفتن تسهیلات و مشوقهای ویژه نمایشگاه جهت ارائه به طرفین عرضه و تقاضا و در نظر گرفتن فضای مذاکرات B۲B و انعقاد قراردادها از ویژگیهای دومین نمایشگاه تستا هستند.
به گزارش خبرگزاری مهر و به نقل از روابط عمومی سازمان صنعت، معدن و تجارت استان گلستان، حسین طلوعیان در نشست تخصصی رویداد معرفی نیازهای فناورانه صنایع، اظهار کرد: صنعت و دانشگاه باید در کنار هم باشند و نیازهای همدیگر را احصاء کنند و بر اساس نیازها، فناوریهای مورد نیاز شناسایی شود.
رئیس سازمان صمت گلستان افزود: این ارتباط تا کنون وجود داشته ولی متاسفانه بدلیل گسستگی خیلی ملموس نبوده و این گسستگی باعث شده که ارتباط دائمی وجود نداشته باشد.
طلوعیان با بیان اینکه دانشگاه میتواند به کمک صنعت بیاید تا ما را در نیاز هایی که احساس میکنیم به خودکفایی برساند، و این نیازها در حوزه تولید ماشین آلات و برخی مواد اولیه است ادامه داد: بدلیل همین عدم ارتباط پیوسته و انسجام بین دانشگاه و صنعت، متاسفانه صنعتگران ما از توانمندیهای دانشگاهیان خبر ندارند و دانشگاهیان نیز از زمینههای تحقیقاتی و پژوهشی در حوزه صنعت خبر ندارند.
وی گفت: بخشی از ارتباط بین صنعت و دانشگاه بر عهده ماست که اخیرا با همین انگیزه وزارت صنعت، معدن و تجارت با وزارت علوم تفاهم نامهای تحت عنوان طرح تاپ را منعقد کردهاند که بر اساس آن صنعتگران نیازهای فناورانه خود را که باید از طریق حوزه پژوهشی برطرف شود در سامانهای ثبت کرده و دانشگاهها و مراکز تحقیقاتی و پژوهشی نیز با مراجعه به این سامانه و مطالعه زمینههای تحقیقاتی، حوزه هایی را که میتوانند روی آنها کار کنند انتخاب کنند و از این طریق ضمن برقراری ارتباط صنعت و دانشگاه، مشکلات حوزه صنعت نیز مرتفع خواهد شد.
طلوعیان همچنین افزود: در طرح دیگری که در دست اقدام داریم قرار است با کمک شرکت نمایشگاهی استان در حاشیه تمامی نمایشگاههای تخصصی نیازمندیهای صنایع را در حضور صنعتگران و صاحب نظران حوزه صنعت و دانشگاه طرح کنیم تا زمینه مرتفع شدن مشکلات حوزه صنعت و دانشگاه را فراهم کنیم.
در اولین سالهای واگذاری شرکت آزمایش، انگار همه چیز خوب پیش میرفت؛ تا جایی که در خردادماه ۱۳۸۴ سرمایهگذار علاوهبر واحد تهران، واحد مرودشت را نیز در استان فارس افتتاح کرد.
بعد از تعطیلی واحد تهران، امیدها به کارخانه مرودشت بود که انحلال این شرکت نیز در سال ۱۳۹۷ رخ داد.
همچنین پیگیریها نشان میدهد حتی برند شرکت نیز به شرکتی به نام «آریا جم» منتقل شده است و از آن کارخانه آزمایش دیگر نامی به جا نمانده است.
اینکه چرا از تهران مانع راهاندازی شرکت شده و یا مجوز راهاندازی صنایع جدید در این واحدی تولیدی را ندادهاند، موضوعی است که ظاهرا مدیران قضایی کشور باید به آن رسیدگی کنند.
از همان ابتدا برنامهای برای راهاندازی مجدد واحدهای تولیدی غیرفعال طراحی و بر همین اساس بهطور ویژه وضعیت کارخانه آزمایش را رصد میکردیم.
اقتصاد آنلاین - طاهره گودرزی؛ سیف اله امیری مدیرکل دفتر صنایع معدنی وزارت صنعت، معدن و تجارت در گفتوگو با خبرنگار اقتصاد آنلاین گفت: تنها بخشی که درتحریمها هیچ وقت به مشکل برنخورده و نخواهد خورد بخش معدن است.
وی ادامه داد: تا به امروز یک سری از معادن حقوق دولتی تعیین شده را پرداخت نکردهاند که از این به بعد باید همه آن را پرداخت کنند.
امیری افزود: حقوق دولتی براساس عیار ماده معدنی و میزان تناژ تولید است.
بر خلاف تصور، افزایش زیادی نداشته است فقط یک سری معادن جدید اضافه شدهاند.
وی تاکید کرد: در میزان حقوق دولتی معادن فلزی تغییراتی ایجاد شده است اما در معادن غیرفلزی که سود زیادی ندارند تغییری به آن صورت ایجاد نشده است.
به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از وزارت صنعت، معدن و تجارت، شرکتهای فولادی کشور از ابتدای فروردین تا پایان آبان امسال، ۱۷ میلیون و ۴۲۴ هزار تن شمش فولادی (بیلت، بلوم و اسلب) تولید کردند که ۵ درصد رشد نشان میدهد.
این رقم در مدت مشابه سال گذشته، ۱۶ میلیون و ۶۴۰ هزار تن بود.
افزایش ۷ درصدی تولید محصولات فولادیهمچنین شرکتهای فولادی طی ۸ ماهه امسال، ۱۳ میلیون و ۵۵۶ هزار تن محصولات فولادی (میلگرد، تیرآهن، نبشی، ورق و غیره) تولید کردند.
اما این رقم در مدت مشابه سال گذشته، ۱۲ میلیون و ۶۳۵ هزار تن بود که حاکی از رشد ۷ درصدی است.
افزایش ۷ درصدی تولید آهن اسفنجیافزون بر این، میزان تولید آهن اسفنجی کشور از ابتدای فروردین تا پایان آبان امسال، ۱۸ میلیون و ۵۵۲ هزار تن بود که در مقایسه با رقم مدت مشابه سال گذشته (۱۷ میلیون و ۳۶۳ هزار تن)، ۷ درصد رشد نشان میدهد.
سهم صنعت-معدن و بازرگانی از کل تسهیلات پرداختی بانکها و موسسات اعتباری به بخشهای مختلف اقتصادی در هفت ماهه اول امسال به ترتیب ۳۰٫۷ و ۱۸٫۷ درصد بوده است.
در این میان بخش کشاورزی نیز با دریافت ۳۸ هزار و ۸۰۰ میلیارد تومان از بانکها و موسسات اعتباری در هفت ماهه اول امسال تنها ۸٫۷ درصد از این تسهیلات را به خود اختصاص داده است.
گفتنی است که سهم هر سه بخش یاد شده (کشاورزی، مسکن-ساختمان، خدمات) در هفت ماهه اول امسال نسبت به مدت مشابه در سال گذشته، کاهش داشته است.
همچنین بخش بازرگانی که در هفت ماهه اول سال گذشته ۱۳٫۸ درصد از کل تسهیلات بانکها و موسسات اعتباری را به خود اختصاص داده بود، در مدت مشابه امسال با دریافت ۸۳ هزار و ۶۰۰ میلیارد تومان تسهیلات از این بخش سهم خود را به ۱۸٫۷ درصد افزایش داد.
از طرف دیگر طبق گزارش منتشر شده از سوی وزارت صنعت، معدن و تجارت (صمت)، تسهیلات پرداختی در قالب سرمایه در گردش در بخش صنعت و معدن نیز در هفت ماهه اول امسال مبلغ ۹۹ هزار و ۳۰۰ میلیارد تومان، معادل ۷۲٫۴ درصد از کل تسهیلات اعطایی به این بخش بوده است.
پیام مازند - ساری - مدیرکل صنعت، معدن و تجارت مازندران با اشاره به اینکه باید مراودات تجاری مازندران و سامارای روسیه برد برد باشد، تاکید کرد: اگر ظرف مراودات دو طرف در تعادل باشد منجر به تعمیق بیشتر تبادلات تجاری ۲ کشور نیز خواهد انجامید.
مدیرکل صمت مازندران با اشاره به اینکه شرایط جمعیتی، توان تجاری، جغرافیای اقتصادی و اهمیت تجاری ۲ استان مازندران و سامارای هم شکل است، افزود: انتظار داریم که طرف تجاری ما نیز بسترهای فعالیتهای تجار مازندرانی و ایرانی را در آن استان فراهم سازد.
مدیرکل صمت مازندران اظهار داشت که این توانایی در ایران و استان مازندران وجود دارد که سطح تجارت و صادرات به استان سامارا و دیگر استانهای روسیه افزایش دهد و فقط منتظر راهگشایی طرف مقابل است.
قوانلو همچنین گفت: مازندران این توانایی و آمادگی را نیز دارد در استان سامارای سرای تجاری ایجاد کند.
برچسبهاروسیه وزارت صنعت معدن و تجارت اتاق بازرگانی ایران مازندران ایران
پیام مازند - ساری - مدیرکل صنعت، معدن و تجارت مازندران با اشاره به اینکه باید مراودات تجاری مازندران و سامارای روسیه برد برد باشد، تاکید کرد: اگر ظرف مراودات دو طرف در تعادل باشد منجر به تعمیق بیشتر تبادلات تجاری ۲ کشور نیز خواهد انجامید.
مدیرکل صمت مازندران با اشاره به اینکه شرایط جمعیتی، توان تجاری، جغرافیای اقتصادی و اهمیت تجاری ۲ استان مازندران و سامارای هم شکل است، افزود: انتظار داریم که طرف تجاری ما نیز بسترهای فعالیتهای تجار مازندرانی و ایرانی را در آن استان فراهم سازد.
مدیرکل صمت مازندران اظهار داشت که این توانایی در ایران و استان مازندران وجود دارد که سطح تجارت و صادرات به استان سامارا و دیگر استانهای روسیه افزایش دهد و فقط منتظر راهگشایی طرف مقابل است.
قوانلو همچنین گفت: مازندران این توانایی و آمادگی را نیز دارد در استان سامارای سرای تجاری ایجاد کند.
برچسبهاروسیه وزارت صنعت معدن و تجارت اتاق بازرگانی ایران مازندران ایران
رضا رحمانی، وزیر صنعت، معدن و تجارت گفت: طبق آمار ۸ ماهه امسال، هم اکنون تولید ۲۷ گروه کالایی در سطح کشور افزایشی است و فقط در بخش خودرو و آلومینیوم با چالش مواجه بودیم که با تمهیدات اتخاذ شده تولید آلومینیوم تا پایان سال جبران میشود و شرایط تولید خودرو نیز نسبت به ابتدای سال تغییر محسوسی داشته و شاهد روند مثبتی هستیم.
وی ادامه داد: حفظ صنعت خودرو بهعنوان یک صنعت پیشران مورد توجه دولت و وزارت صنعت، معدن و تجارت بوده است و امروز شاهدیم که با وجود بسیاری از مشکلات، بیش از ۲۰۰ هزار خودروی موجود در کف پارکینگها به کمتر از ۳۰ هزار دستگاه رسیده است.
ایسنا/بوشهر معاون وزیر صمت و رئیس هیئت عامل سازمان گسترش و نوسازی صنایع ایران گفت: قرارداد داخلی سازی قطعات، لوازم و تجهیزات مصرفی صنعت خودرو به ارزش ۲۷۵ میلیون یورو منعقد شده است.
این مقام مسئول با اشاره به صادرات صورت گرفته در این مدت، تصریح کرد: صادرات ما در این بازه زمانی نسبت به مدت مشابه قبل، از لحاظ وزنی ۲۵ درصد و از نظر ارزشی ۱۷ درصد افزایش داشته است.
عالی تأکید کرد: نهضت ساخت داخل در صنعت خودرو کشور به عناون یکی از برنامههای راهبردی وزارت صنعت، معدن و تجارت از اردیبهشت امسال با فرمان رهبر معظم انقلاب اسلامی شروع شده است که در همین راستا تاکنون قرارداد داخلی سازی قطعات، لوازم و تجهیزات مصرفی صنعت خودرو به ارزش ۲۷۵ میلیون یورو منعقد شده است که البته مجموع هدف گذاری ما در صنعت خودرو در مجموع به ارزش ۴/۱ میلیارد یورو است.
داخلی سازی قطعات وارداتی صنعت کشور به ارزش ۱۰ میلیارد دلاروی بیان کرد: بر اساس این نهضت قرار است تا سال ۱۴۰۰ قطعات وارداتی صنعت کشور به ارزش ۱۰ میلیارد دلار داخلی سازی شود که مطالعه تمام فرآیندهای انجام این کار انجام شده و مشخص شده است که در کجاها احتیاج به سرمایه گذاری، دانش، تکنولوژی و … داریم.
انتهای پیام
رئیس کنفدراسیون صادرات ایران افزود: بر این اساس نتایج بررسی کمیته مذکور، به ستاد تسهیل و رفع موانع تولید وزارت صنعت، معدن و تجارت ارجاع شده و برای حل آنها، مصوبات لازم دریافت شود؛ ضمن اینکه چنانچه رفع مشکلات نیازمند دستور مقامات ارشد کشور باشد، این موضوع از طریق سران سه قوه مورد پیگیری واقع خواهد شد.
وی تصریح کرد: با پیشنهاد ما مقرر شد نمایندهای از طرف رییس گمرک و نمایندهای از طرف کمسیون تسهیل تجارت اتاق تهران معرفی شوند تا روند پیگیری و مشکلات احصا شده و توسط رییس گمرک جهت رفع موانع از طریق ستاد تدابیر ویژه مرتفع شود.
به گفته لاهوتی، این مشکل باعث شده تا حدود ۱۶ کامیون سیمان صادراتی ایران هم از عراق برگشت بخورد؛ در حالیکه در گذشته، این گواهیها در داخل ایران انجام میشده است و اگر هم مشکلی وجود داشته، کالا هنوز به سمت مقصد بارگیری و حمل نشده بود، اما متاسفانه اکنون با صدور گواهینامه در خاک عراق، این مشکل حل شده است.
یکی از موارد دیگر عدم پذیرش گواهی استنادارد ایران در گشور عراق بود که مطرع شود.
وی اظهار داشت: در این جلسه مدیرعامل صندوق ضمانت صادرات ایران از رئیس کل گمرک ایران درخواست کرده است تا اسامی صادرکنندگان خوشنام و خوش حساب را به این صندوق ارائه دهد تا برای آنها تسهیلات ویژهای در نظر گرفته شود.
معاون وزیر صنعت، معدن و تجارت با بیان اینکه فعالیت تولیدات صنعت آلومینیوم تا پایان سال به روال معمولی خود بازمیگردد خاطر نشان کرد: اکنون خوشبختانه نه تنها تأمین آلومینیوم با مشکل مواجه نشده است بلکه میزان ذخیره برای تولید شمش آلومینیوم از متوسط ۵ سال گذشته نیز بیشتر است.
وی از نهضت ساخت داخل در صنعت خودرو کشور خبر داد و بیان کرد: این مهم به عناون یکی از برنامههای راهبردی وزارت صنعت، معدن و تجارت از اردیبهشت امسال با فرمان رهبر معظم انقلاب اسلامی آغاز شده است.
رئیس سازمان گسترش و نوسازی صنایع ایران افزود: در همین راستا تاکنون قرارداد داخلی سازی قطعات، لوازم و تجهیزات مصرفی صنعت خودرو به ارزش ۲۷۵ میلیون یورو منعقد شده که البته مجموع هدفگذاری ما در صنعت خودرو در مجموع به ارزش ۱٫۴ میلیارد یورو است.
وی اذعان کرد: بر اساس این نهضت قرار است تا سال ۱۴۰۰ قطعات وارداتی صنعت کشور به ارزش ۱۰ میلیارد دلار داخلیسازی شود که مطالعه تمام فرآیندهای انجام این کار انجام شده و مشخص شده که در کجا احتیاج به سرمایهگذاری، دانش، تکنولوژی داریم.
انتهای پیام/۱۹۰/ش
به گزارش سرویس بین الملل خبرگزاری صدا و سیما از تاشکند، وزیر صنعت، معدن و تجارت کشورمان برای حضور در سیزدهمین اجلاس کمیسیون همکاریهای مشترک ایران و ازبکستان وارد فرودگاه تاشکند شد و مورد استقبال مقامات این کشور قرار گرفت. رضا رحمانی در این اجلاس با معاون نخست وزیر ازبکستان دیدار و در خصوص گسترش همکاریهای دو طرف و توسعه روابط تجاری دو کشور گفتگو خواهد کرد. در این برنامه کاری دو روزه بازدید از نمایشگاه اختصاصی ایران در تاشکند که با حضور ۳۷ شرکت ایرانی و در راستای معرفی توانمندیهای صنعتی و تولیدی کشورمان برگزار میشود در دستور کار وزیر صمت قرار دارد. بیش از ۱۰۰ نفر از تجار خوشنام و سرشناس ایرانی وزیر صنعت، معدن و تجارت را در این سفر همراهی میکنند. حضور در سیزدهمین اجلاس همکاریهای مشترک ایران و ازبکستان در ادامه دیپلماسی اقتصادی این وزارتخانه و ادامه برنامههای دیدار با مقامات اقتصادی کشورهای عمان، قرقیزستان و آذربایجان طی چند روز گذشته بوده است. توسعه صادرات و توجه به همکاریهای تجاری با ۱۵ کشورها همسایه و اوراسیا به عنوان یکی از محورهای فعالیت وزارت صنعت، معدن و تجارت در سال جاری اعلام شده است.
رئیس سازمان صنعت، معدن و تجارت مازندران از آغاز خرید تضمینی پرتقال طرح ذخیره سازی شب عید خبر داد.
رئیس سازمان صنعت، معدن و تجارت مازندران از آغاز خرید تضمینی پرتقال طرح ذخیره سازی شب عید خبر داد.
او افزود: بر اساس تصمیم اتخاذ شده در ستاد تنظیم بازار کشور مقرر گردید این طرح توسط وزارت صنعت، معدن و تجارت امسال برگزار گردد.
وی تصریح کرد: بر همین اساس و با توجه به رایزنیهای صورت گرفته تامین و ذخیره سازی پرتقال تامسون کشور از سوی کمیته راهبردی میوه و ذخیره سازی ستاد تنظیم بازار کشور به استان مازندران محول شده است.
رئیس سازمان صنعت، معدن و تجارت مازندران خاطر نشان ساختتاکید ما به اتحادیه باغداران استان به عنوان متولی اجرای این طرح این بوده که محصول پرتقال را مستقیما از باغداران تهیه کرده و از افراد دلال در این حوزه به هیچ عنوان خرید نداشته باشند.
بهگزارش اقتصادنیوز به نقل از ایسنا، عباس کشاورز درباره وضعیت گوجهفرنگی در بازار میوه و تره بار اظهار کرد: تولید محصولات صیفی و سبزیجات در فصل پاییز خیلی متاثر از شرایط اقلیمی است و ممکن است با یک باران شدید در بوشهر یا بارش تگرگ در جیرفت و کهنوج تولید این محصولات شرایط عادی خود را از دست بدهد.
وی با بیان اینکه «باید هر سال در فصل پاییز آماده تغییرات و تفاوت اقلیمی پیشبینی نشده باشیم»، خاطرنشانکرد: به زودی شرایط گوجه (کاشت، برداشت و عرضه در بازار) و سایر صیفیجات بهبود مییابد.
سرپرست وزارت جهاد کشاورزی همچنین درباره وضعیت تامین میوه شب یلدا گفت: مسئولیت تامین میوه شب یلدا بر عهده وزارت صنعت معدن و تجارت است اما تولید میوه آن قدر زیاد است که حتی در حال صادرات هستیم.
معاون دانشگاه صنایع و معادن با اشاره به اینکه باید انرژی علمی دانشگاهها در جهت رفع نیازهای روز کشور صرف شود، گفت: متاسفانه هنر استفاده از دانش متخصصان تربیت شده در دانشگاههای خود را در کف جامعه نداشتیم.
در آینده نه چندان دورموبایل شما پزشک عمومی شما و وکیل شما است و بر همین اساس هر شغلی که در آینده با اینترنت سرکار نداشته باشد باید به روی توسعه و پیشرفت خود خط بکشد.
وی در خصوص دانشگاههای مورد نیاز برای گذار به انقلاب صنعتی چهارم گفت: دانشگاههای نسل چهارم، امروزه دانشگاههای مسئولیت پذیر هستند.
در کشورهای توسعه یافته ۸۰ درصد آموزشهای عالی، آموزش هایی است که منجر به اشتغال میشود.
معاون دانشگاه صنایع و معادن ادامه داد: بر اساس آمار وزارت علوم ۱۲۰۰ دانشجوی کارشناسی ارشد و دکتری داریم که پایان نامه و رسالههای خود را بر اساس مطالعات کتابخانهای تنظیم میکنند و فارغ التحصیل میشوند ولی از این تعدادپایان نامه ۱ دهم درصد آن هم به درد نیاز جامعه نمیخورد.
رئیس سازمان توسعه تجارت ایران گفت: در دو سال گذشته همکاری میان شرکتهای ازبکی و ایرانی افزایش یافته و بر این اساس امیدواریم در سال ۲۰۲۰ باز هم در توسعه مناسبات اقتصادی و تجاری افزایش داشته باشیم.
وی با اعلام اینکه در دو سال گذشته همکاری میان شرکتهای ازبکی و ایرانی افزایش یافته است، بیان داشت: این افزایش بر حجم مبادلات دو کشور تأثیر نهاده که ما در سال ۲۰۱۹ نسبت به ۲۰۱۸ جلو رفتیم و امیدواریم در سال ۲۰۲۰ نیز بتوانیم با تلاش و کوشش مضاعف بخش خصوصی دو کشور باز هم در توسعه مناسبات اقتصادی و تجاری افزایش داشته باشیم.
رئیس کل سازمان توسعه تجارت ایران با تأکید بر اهمیت برگزاری نمایشگاهها در توسعه روابط فیمابین اظهار داشت: از دولت ازبکستان و بخش خصوصی این کشور برای شرکت در نمایشگاه ایران دعوت به عمل میآوریم و ما میزبان و پذیرای آنها خواهیم بود.
زادبوم با بیان اینکه برگزاری کمیسیون مشترک، نمایشگاه و این رویداد تجاری مقدمهای برای سفر رئیسجمهور ایران به ازبکستان خواهد بود اظهار داشت: نمایشگاه اختصاصی توانمندیهای جمهوری اسلامی ایران در ازبکستان امروز چهارشنبه با حضور ۳۷ شرکت معتبر ایرانی در تاشکند آغاز و تا روز جمعه ادامه خواهد داشت.
گفتنی است که سیزدهمین اجلاس کمیسیون همکاریهای مشترک ایران و ازبکستان نیز روزهای پنجشنبه و جمعه ۲۱ و ۲۲ آذر ماه در شهر تاشکند ازبکستان برگزار میشود و در این اجلاس وزیر صنعت، معدئن و تجارت ایران و معاون نخستوزیر ازبکستان، ریاست کمیسیون را بر عهده خواهند داشت.
به گزارش رکنا، امین کشوری، رئیس مرکز فوریتهای پزشکی دانشکده علوم پزشکی اسفراین اظهار داشت: ریزش معدن ساعت ۱۱ امروز به این مرکز گزارش شد که تنها مصدوم این حادثه به علت شدت جراحات وارده، قبل از اعزام بالگرد اورژانس جان باخته بود.
این ششمین حادثه ریزش معدن آلبلاغ اسفراین از ابتدای امسال است که تاکنون ۵ نفر در این حوادث کشته و ۲ نفر مصدوم شدهاند.
معدن آلبلاغ اسفراین در ارتفاعات سخت گذر آلبلاغ و در محدوده پارک ملی ساریگل واقع در شمال شرق این شهرستان قرار دارد.
استفاده از شیوههای غیراصولی و رعایت نکردن موارد ایمنی در برداشت غیرمجاز سنگ سرب و روی از معدن آلبلاغ اسفراین، تاکنون منجر به وقوع شش حادثه و مرگ ۵ نفر و مصدومیت شماری افراد در این منطقه شده است.
شهرستان ۱۲۰ هزار نفری اسفراین در ۶۰ کیلومتری جنوب شرقی اسفراین قرار دارد. برای ورود به کانال تلگرام ما کلیک کنید.
با توجه به اتصال سامانه بازارگاه وزارت جهاد کشاورزی به سامانه جامع تجارت اطلاعات واردات تولید و فروش نهادههای دامی شامل جو، ذرت و کنجاله از سامانه بازارگاه به سامانه جامع تجارت ارسال میشود و لذا نیازی به ثبت مجدد اطلاعات در سامانه جامع تجارت توسط فعالین مذکور نمیباشد.
لیکن لازم است این فعالین و شرکتها نسبت به اخذ نقش تاجر داخلی (تولید کننده/واردکننده) در سامانه جامع تجارت نیز اقدام نمایند.
بدین منظور مقتضی است از بخش بارگذاری صلاحیتها گزینه استعلام تاجر داخلی را انتخاب و اطلاعات آن را تکمیل و ثبت نمایند.
لازم به ذکر است مبنای تایید ثبت سفارش و تخصیص ارز اطلاعات ثبت شده در سامانه جامع تجارت میباشد و در صورتیکه اختلافی در اطلاعات ارسالی به وجود آید، مقتضی است پیگیری لازم توسط آن شرکت صورت گیرد.
انتهای پیام/
به گزارش اقتصادآنلاین، سعید زرندی گفت: پیرو جلسهای که با حضور معاون اول رییس جمهور، رییس بانک مرکزی و تعدادی از وزرا برگزار شد، مقرر شد وزارت صمت طرحهای صنعتی و معدنی دارای اولویت را به نظام بانکی اعلام کند.
وی افزود: نظام بانکی هر ساله هزاران میلیارد به سیستم تولید تسهیلات میدهد اما پیشنهاد وزارت صمت این است که بخشی از این تسهیلات بصورت هدفمند تخصیص یابد.
وی گفت: جلسهای با حضور وزیر صنعت، معدن و تجارت و روسای بانکها برگزار و در این خصوص به تفصیل بحث و بررسی شد.
وی تاکید کرد: درخواست ما از سیستم بانکی این است که در کنار منابعی که مطابق روال سالیانه به بخش صنعت و معدن تسهیلات اعطا میکند، بخشی از آن را مطابق با صنایع پیشران ارائه نماید.
زرندی همچنین گفت: تعداد ۵۰ طرح منتخب در مناطق محروم و کمتر برخوردار، شامل ۱۱ طرح نیمه تمام و در ۳۹ طرح ایجادی را نیز بطور مشخص به نظام بانکی به عنوان اولویت وزارتخانه اعلام کردیم.
جمشید جعفرپور نماینده مردم لارستان در مجلس در گفتوگو با خبرنگار پارلمانی خبرگزاری فارس، با اشاره به سهمیهبندی بنزین گفت: زمان و شیوه اجرای طرح سهمیهبندی بنزین مناسب نبود و شدیدا قابل انتقاد است.
وی افزود: از سوی دیگر این که توقع داشته باشیم بنزین گران شود و آب از آب تکان نخورد امر غیرمعقولی است و طبیعی است که به دنبال گرانی بنزین قیمت کالاها نیز افزایش پیدا میکند.
جعفرپور خاطرنشان کرد: باید یک افزایش قیمت معقول برای کالاها در نظر گرفته شود و بر قیمتهای جدید نظارت انجام شود.
وی افزود: اینکه بگوییم قیمتها اصلا افزایش پیدا نکند غیرمعقول است مگر میشود مثلا خودرویی که تا پیش از این هزار تومان کرایه دریافت میکرده، وقتی هم که بنزین سه هزار تومانی مصرف میکند همان هزار تومان را بگیرد.
جعفرپور خاطرنشان کرد: در بحث پرداخت یارانه معیشتی نیز این یارانه به تعداد قابل توجهی از نیازمندان پرداخت نشده و حتی تعدادی از مددجویان سازمان بهزیستی نیز در تماس با من عنوان میکنند که یارانه معیشتی را دریافت نکردهاند.
سهم صنعت-معدن و بازرگانی از کل تسهیلات پرداختی بانکها و موسسات اعتباری به بخشهای مختلف اقتصادی در هفت ماهه اول امسال به ترتیب ۳۰٫۷ و ۱۸٫۷ درصد بوده است.
در این میان بخش کشاورزی نیز با دریافت ۳۸ هزار و ۸۰۰ میلیارد تومان از بانکها و موسسات اعتباری در هفت ماهه اول امسال تنها ۸٫۷ درصد از این تسهیلات را به خود اختصاص داده است.
گفتنی است که سهم هر سه بخش یاد شده (کشاورزی، مسکن-ساختمان، خدمات) در هفت ماهه اول امسال نسبت به مدت مشابه در سال گذشته، کاهش داشته است.
این در حالی است که بخش صنعت-معدن با دریافت ۱۳۷ هزار و ۳۰۰ میلیارد تومان در این مدت؛ ۳۰٫۷ درصد از کل تسهیلات بانکها و موسسات اعتباری را به خود اختصاص داده و نسبت به سهم ۲۷٫۷ درصدی این بخش در مدت مشابه سال گذشته، شاهد افزایش دریافت تسهیلات بانکی نیز بوده است.
همچنین بخش بازرگانی که در هفت ماهه اول سال گذشته ۱۳٫۸ درصد از کل تسهیلات بانکها و موسسات اعتباری را به خود اختصاص داده بود، در مدت مشابه امسال با دریافت ۸۳ هزار و ۶۰۰ میلیارد تومان تسهیلات از این بخش سهم خود را به ۱۸٫۷ درصد افزایش داد.
وزیر صنعت، معدن و تجارت گفت: از سوی این وزارتخانه ۳ اقدام اساسی برای رونق صنعت خودرو کشور در دستور کار قرار گرفته است.
وزیر صمت گفت: از سوی این وزارتخانه ۳ اقدام اساسی برای رونق صنعت خودرو کشور در دستور کار قرار گرفته است.
وی افزود برای رونق گرفتن صنعت خودرو به عنوان یک صنعت پیشرو در کشور راهی جز افزایش تولید نداریم.
تامین نقدینگی اولویت نخست صنعت خودرورحمانی خاطرنشان کرد: امروز مهمترین دغدغه موجود در صنعت خودرو کشور تامین مالی و تامین سرمایه در گردش مورد نیاز این صنعت است.
وزیر صمت افزود: در سال رونق تولید نیازمند همافزایی و همکاری همه بخشها و عوامل مرتبط هستیم تا بتوانیم دغدغههای موجود در صنعت خودرو را به حداقل ممکن برسانیم.